piter2599 5 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Witam Mama zadała mi dzisiaj pytanie co bym chciałbym pod gwiazdkę w postaci czegoś pirotechnicznego Mam do wyboru : Moździerz JW86, wyrzutnie z biedry 25 strz i Sfinx Powiecie co mam wybrać ? PROSZĘ Cytuj
0 CraVen 16 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Do dobre zabawy wziął bym moździerz,ale jak masz ze swoich 25 zł to dorzuć i weź fire 3 . Cytuj
0 Arturo :) 14 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Patrząc na to że masz już bardzo dużo rakiet,dzięki którym jest dużo zabawy nie brałbym już mozdzierza,tylko wyrzutnie.Jednak patrząc z drugiej strony na to że ta wyrzutnia to lepsza wersja donta(którego już masz) dołożyłbym i wziął wyrzutnie z serii Fire. Cytuj
0 piter2599 5 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 Sfinxa ? Skad ? Weź moździerz ;d U mnie na bazarku jest sfinx bo 55 zł Cytuj
Pytanie
piter2599 5
Witam
Mama zadała mi dzisiaj pytanie co bym chciałbym pod gwiazdkę w postaci czegoś pirotechnicznego
Mam do wyboru : Moździerz JW86, wyrzutnie z biedry 25 strz i Sfinx
Powiecie co mam wybrać ? PROSZĘ
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi