MrArlo12FirefoksFan 1 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Witam.W tym temacie chciałbym się dowiedzieć czy znajdę jakąś fajną wyrzutnie na bazarze z Jorge i ewentualnie z Hestii za 15-20zł,a i chcę mieć jakieś 10-20 strzałów Cytuj
0 1qnBDG 0 Opublikowano 22 Grudnia 2010 chyba nie , lecz możesz pojechać w dzień sylwestra bo większość osób chce się pozbyć jak najwięcej więc możesz potargować ;d Cytuj
0 roberto5455 0 Opublikowano 22 Grudnia 2010 JW07. nic lepszego nie dostaniesz z tym, że wątpie, aby na bazarze był za 20zł. po tyle chodzi w sklepach internetowych Cytuj
0 Ponq 2 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Dałes mi duzo do myslenia Ty jeszcze wiecej dajesz do myslenia. Skad mamy wiedziec, co bedzie na bazarze w twoim miescie? Cytuj
Pytanie
MrArlo12FirefoksFan 1
Witam.W tym temacie chciałbym się dowiedzieć czy znajdę jakąś fajną wyrzutnie na bazarze z Jorge i ewentualnie z Hestii za 15-20zł,a i chcę mieć jakieś 10-20 strzałów
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi