przemus_lw 0 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Wszystko by było dobrze, gdyby przy efektach dopisali: kaliber 15mm Otóż to! Wtedy na pewno bym jej nie wziął. Choć w sumie z drugiej strony nie wiadomo jaki ma efekt. Może nie jest taka zła.. Cytuj
Sobeczek32 0 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Super power pojechał po bandzie lekko mówiąc no ale cóż braliśmy tą wyrzutnie w ciemno no i się doigraliśmy Ale najlepiej zaczekać do sylwestra i wtedy się okażę jakie ma efekty... Cytuj
cysiaczek 0 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Również rozebrałem swoją wyrzutnię. Oto zdjęcie:To są normalnie jakieś jaja, robią z ludzi idiotów. Nigdzie nie ma informacji o kalibrze (uważam, że zrobili to celowo). Pan w Lidlu również nie potrafił odpowiedzieć na to pytanie. To moje ostatnie zakupy SuperPower oraz w Lidlu.Wg mnie wyrzutnia nie nadaje się do niczego dlatego odpaliłem ją godzinę temu. Film: Porażka Cytuj
toudi 0 Opublikowano 29 Grudnia 2010 no to mamy niezłe gó*no za wygórowaną cenę. nie wiem czy jej nie oddać do sklepu Pozdrawiam Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 29 Grudnia 2010 20mm i to dość przeciętne. Raczej sie nie opłaca. dokladasz 7zł i masz o wiele lepsze NG1 Cytuj
dekiel11 1 Opublikowano 29 Grudnia 2010 20mm i to dość przeciętne. Raczej sie nie opłaca. dokladasz 7zł i masz o wiele lepsze NG1 nie 20 mm , ona ma 15mm kaliber Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 29 Grudnia 2010 15? no to ładny przekręt. trzymac sie od tego z daleka Cytuj
dekiel11 1 Opublikowano 29 Grudnia 2010 czemu zaraz gó*no??nawet ładne ma efekty. A chociażby dlatego jak już ktoś tu napisał że dokładamy 7 zł i mam wyrzutnia 25 strzałów kaliber 20 mm o wiele lepszych efektach Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 29 Grudnia 2010 czemu zaraz gó*no??nawet ładne ma efekty. Czemu gówno? Bo wielkościowo ta wyrzutnia powinna mieć co najmniej kaliber 1", a nie 0,5". Zresztą kostki za 10zł mają lepsze efekty.. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 29 Grudnia 2010 No tutaj nie tyle kostka dla mnie jest problemem ile jej cena. Za 10-12 zł było by spoko. Ale za 18zł to mało atrakcyjny wyrób. Cytuj
dekiel11 1 Opublikowano 29 Grudnia 2010 No tutaj nie tyle kostka dla mnie jest problemem ile jej cena. Za 10-12 zł było by spoko. Ale za 18zł to mało atrakcyjny wyrób. No właśnie za 10 zł było by ok.No ale mogli by chociaż nie robić takiej szopki z tym styropianem , i podać jej kaliber .... ah szkoda pisać .. Cytuj
grzesiek_mkl 0 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Po odpaleniu stwierdzam, że nie była aż taka zła. Może efekty wielkością nie grzeszyły, to jednak jak na ten kaliber mnie zaskoczyla. Cena jest za wysoka w lidlu. Jestem ciekaw ile kosztuje hurtowo. Ocena 5/10. Cytuj
dekiel11 1 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Nawet fajna była ale stanowczo za droga ;/ mój film : w rzeczywistości efekty były nawet spore i dużo ładniejsze niż na tym filmie ( na filmie słabo wyglądają )za 8-10 zł była by ok Cytuj
Sobeczek32 0 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Mój film tej wyrzutni: Jak na 15 mm kaliber nie jest źle , ale za taką cenę nieopłacalna. Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 Efekt ma całkiem fajny mimo kalibru, jednak i tak jest to oszukaństwo. Za ta cenę rzeczywiście nie opłacalne. Cytuj
DragsteR. 0 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Mój film tej wyrzutni na z Sylwestra 10/11r (zachęcam do oglądania w HD): Niestety okazała się to najsłabsza wyrzutnia ze stuffu, no ale trudno się mówi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi