KamilRonek 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Witam mam do wydania 50-60złChce kupić w Lidlu i Biedronce Myślałem nad :Biedronka Mały zestaw 10złMała Wyrzutnia 10złDuży Zestaw 25złLidl Bateria 12-strzałowa „Extreme Line” 5złMinizestaw petard 4złLatający motyl 1Zestaw fajerwerków 15złZestaw 12 rakiet 8złBateria "Monstrum" 10złBateria 11-strzałowa + złota fontanna z cracklingiem 5złco wybrać ?Jaki zestaw jest lepszy mały z biedronki czy z Lidla za 15 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Jak masz tyle kasy to takBiedronka:1x kostka planet 10 zł1x moździerz 25 zł1x NG1 25 złTylko to bierz !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KamilRonek 0 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 1x NG1 25 zł co to nie znam sie na symbolach a z lidla ? Mogę prosić fotkę dużego zestawy z lidla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dang 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 NG1 jest w biedronce pod nazwą ''mistrzowie ognia wyrzutnia 25 strzałowa''. Kosztuje 25 zł. Sam ją osobiście mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KamilRonek 0 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Aha, to raczej nie bo nie chce mieć samych wyrzutni Ma ktoś fotkę zestawu za 25zł ?a z Lidla coś się opłaca ?np : Rakietki 12sztuk 8zł ? ( dla zabawy ) Zestaw za 15 opłaca się ? Bo z wyrzutni z Lidla to tylko chyba Bateria 12-strzałowa „Extreme Line” się opłaca Bo rok temu miałem monstrum i efekt taki sobie, a Ballet nie widzę tego jakoś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Drobne poprawki:Lidl:Bateria 12 strzalow Extreme Line kosztuje 18zl, nie 5zl Ta bateria bardzo sie oplacxa wiec ja wez.Rakiety 12 sztuk za 8 zl to taka tandeta ze strach brac do reki!!!Fotki zestawu 25zl z biedry nie mamy ale jest on bardzo duzy i oplacalny, mam go sam w domu.Z lidla oplaca sie jeszcze wyrzutnia "Wrath of the Gods" 36 strzalow i fontanna za 29.90zlJa tam biore jeszcze wyrzutnie rzymskich ogni za 9.99 Dla mnie jest oplacalna jak na 10zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KamilRonek 0 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Drobne poprawki:Lidl:Bateria 12 strzalow Extreme Line kosztuje 18zl, nie 5zl Fakt pomyłka Wiec Biorę Tą wyrzutnie 18złDuży Zestaw z Biedronki 252x Mały zestaw petard z Lidla na początek ( przed 00 ) 8złI coś jeszcze dokupię za 10zł Starczy taki stuff ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Fakt pomyłka Wiec Biorę Tą wyrzutnie 18złDuży Zestaw z Biedronki 252x Mały zestaw petard z Lidla na początek ( przed 00 ) 8złI coś jeszcze dokupię za 10zł Starczy taki snuff ? Chyba stuff Raczej tak, zalezy co lubisz, a za to 10zl wez ta wyrzutnie rzymskich w Lidlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KamilRonek 0 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 albo za 10zł wyrzytnie z biedry Ciekawe czy w poniedziałek jeszcze będą w biedronce bo dopiero po świętach idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 ja bym wogóle zamiast wyrzutni z lidla wziął NG1 i MCII z biedronki, no, ale tak też nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wariat096 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Za 10 zł to ja bym ci proponował kupić FP3 New (20szt.) to bedziesz sie dobrze bawił i nie pozalujesz np na bazarku bo niema tego w hipermarketach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 za 10zł to ciężko w internecie znaleźć, a ty mu mówisz o bazarkach gdzie fp3new chodzi po 3zł za sztuke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KamilRonek 0 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Kurde co roku mam dylemat co kupić Zestaw Duży 25złWyrzutnia 10 strzałowa za 10złZestaw 12 Rakiet za 8 zł= 43łzostaje 17zł Na Wyrzutnie z Lidla 17złLubZestaw Mały z Biedry za 10zł + Jakieś duperele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Freku 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 za 10zł to ciężko w internecie znaleźć, a ty mu mówisz o bazarkach gdzie fp3new chodzi po 3zł za sztuke Na www.fajerwerki-korsarz.pl Masz za 11zl paczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Na www.fajerwerki-korsarz.pl Masz za 11zl paczke I co ma zamowic 1 paczke petard w internecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KamilRonek 0
Witam mam do wydania 50-60zł
Chce kupić w Lidlu i Biedronce
Myślałem nad :
Biedronka
Mały zestaw 10zł
Mała Wyrzutnia 10zł
Duży Zestaw 25zł
Lidl
Bateria 12-strzałowa „Extreme Line” 5zł
Minizestaw petard 4zł
Latający motyl 1
Zestaw fajerwerków 15zł
Zestaw 12 rakiet 8zł
Bateria "Monstrum" 10zł
Bateria 11-strzałowa + złota fontanna z cracklingiem 5zł
co wybrać ?
Jaki zestaw jest lepszy mały z biedronki czy z Lidla za 15 ?
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi