dang 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Mam takie może głupie pytanie. Czy trzeba w wyrzutni ścignąć tą srebną osłonkę u góry? Czy jest to niedozwolone i niepowinno się tego robić . Z góry dziękuje za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Mam takie może głupie pytanie. Czy trzeba w wyrzutni ścignąć tą srebną osłonkę u góry? Czy jest to niedozwolone i niepowinno się tego robić . Z góry dziękuje za odpowiedź Nalezy zerwac jedynie przezroczysta folie ochronna (jezeli jest). Ta srebrna (w innych wyrzutniach ma inny kolor) nie powinna byc zrywana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 http://www.forumfajerwerki.pl/topic/6335-czy-z-gory-wyrzutni-trzeba-zdejmowac-folie-ochronna-przed-odpaleniem/page__p__66058__fromsearch__1entry66058 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dang 0
Mam takie może głupie pytanie. Czy trzeba w wyrzutni ścignąć tą srebną osłonkę u góry? Czy jest to niedozwolone i niepowinno się tego robić . Z góry dziękuje za odpowiedź
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi