michas 0 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Mam pytanie dotyczące tego zestawu: Kliknij -Czy te rakiety mają dobre efekty. (jak miałes już ten zestaw to napisz jakie mają efekty.)-Czy te wyrzutnie nie są przypadkiem wulkanami. Bo kiedys kupiłem niby "Wyrzutnie" a miałem wulkan Jak macie jakies zdjęcia, filmiki lub coś dotyczące tego zestawu zapodajcie będe wielce wdzięczny Pozdrawiam Cytuj
Dako 1 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Tak te niby wyrzutnie sa wulkanami ale rakiety sa za***iste leca wysoko porządnie wybuchają i jaki efekt;pwie ktos może ile ten zestaw stoii w tym roku?? Cytuj
michas 0 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2006 Już go zakupiłem Myślę żę będzie fajny. Dałem za niego 79.90zł Cytuj
Gość milan07 Opublikowano 27 Grudnia 2006 TA ja też go mam kupiłem w carrefourze za 79.99zł mam nadzieje że efekt jest fajny Cytuj
milan07 0 Opublikowano 28 Grudnia 2006 max xxxl is the champion to the end hahahasłyszałem że te duze rakiety rozpryskują się dwa razy to prawda?? Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Chyba nie, miałem podobnej wielkości rakiety w ubiegłym roku i też od kogoś słyszałem, że dwa razy się rozpryskują... tak naprawdę rozpryskują się tylko raz. Cytuj
K@M!L 0 Opublikowano 28 Grudnia 2006 :cry: :cry: podobno te wyrzutnie są słabe :razz: ale przynajmniej rakiety mocne Cytuj
michas 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2006 Własnie wystrzeliłem jedną tą najmniejszą rakietkę z tego zestawu i nie wiem jak to było mozliwe. Na tak małą rakiete taki piękny efekt z wybuchem! Poprostu nie moge sie doczekac sylwka i tych duzych rakiet! Zestaw XXXL KING! :lol: Cytuj
K@M!L 0 Opublikowano 28 Grudnia 2006 super thx za test Michas btw. niech ktoś przetestuje wyrzutnie z tego zestawu jak ktoś nie ma co robić Cytuj
milan07 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ja mam ten zestaw i odpaliłem tą najmiejszą wyrzutnię i okazoło się ze to fontanna. Nazywa sie FIRE BIRD. Nie wiem jak inne wyrzutnie ale mam nadzieję że rakiety są mocne. :mrgreen: Cytuj
K@M!L 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Tiaaa rakiety są mocne, ale mam też nadzieje, że te większe wyrzutnie są mocniejsze btw. jak wysoko leciały te iskry z Fire Birda'a?? Cytuj
michas 0 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2007 I wszystko jasne... Nie ma w tym zestawie wyrzutni są tylko wulkany! :evil: Zły jestem dla tego że miały byc wyrzutnie. Ale jako wulkany są bardzo ładne. RAKIETY SĄ ZAJEEEE...!!! Duze rozpryski, duży huk, duża wysokośc!!! NAPRAWDE POLECAM TE RAKIETY!!! Pozdrawiam! :smile: Cytuj
Gość karol [E] Opublikowano 7 Stycznia 2007 ej a co w nim jest tylko te niby wyrzutnie i rakiety ???/a iel ich jest??? Cytuj
milan07 0 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Jest w nim 13 rakiet i 5 wulkanów. Te małe rakiety to prawie mają taki efekt jak te duże ale na następnego sylwka kupie sobie jakis zestawik rakiet z hestii Cytuj
ad10 0 Opublikowano 2 Marca 2007 :cry: :cry: podobno te wyrzutnie są słabe :razz: ale przynajmniej rakiety mocne tam niema wyrzuttni tylko są bardzo dobre wulkany i rakiety Cytuj
Ronaldinho 0 Opublikowano 25 Grudnia 2007 U mnie w Kauflandzie był aż za 120zł!Chciałem go kupic bo kolega mówił że jest po 79,99 wziąłem idę do kasy babka kasuje a tu powalająca cena. Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 25 Grudnia 2007 U mnie w realu ten zestaw jest po 83zł , ale babka powiedziała , że potanieje jeszcze do 70zł. Cytuj
maxior 0 Opublikowano 18 Września 2008 Ja go kupuje od 3 lat i będe go kupował zawsze jak będzie,bo np. w zeszłym roku załapałem sie na ostatni :mrgreen: w makro stał za około 70zł i to jest dobra cena.Małe rakietki są bardzo dobre jak na swój rozmiar.Są tam także średnie i duże,które maja najlepszy efekt :twisted: Cytuj
kometa 0 Opublikowano 2 Października 2008 Miałem zamiar go kupić w zeszłym roku ale zabrakło funduszy .U mnie w kauflandzie na początku stoi po 120zł :neutral: ale później tanieje do 79.99zł więc w tym roku na pewno go kupie :grin: Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 17 Października 2008 Wszystkie duże zestawy z hesti (Max XXl , Black Jack , etc.) , to te same fajerwerki , zapakowane tak samo , tylko pod inną nazwą.Z doświadczenia wiem , że żadna rakieta z hesti(mówię głównie o tych dużych) , nigdy nie przebije odpowiedników z jorge/svea/tropic , a nawet nie dorównuje średnim(a niekiedy małym). Cytuj
Neodo 10 Opublikowano 18 Października 2008 Oj Oj fireman, żarty żartami ale nie w tym przypadku, specjalnie dla ciebie w tym roku nagram filmik, że duże rakiety hestii to wcale nie taki syf... jedyna ich wada to, że lecą wysoko ale efekt i tak mają duży Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 19 Października 2008 Oj Oj fireman, żarty żartami ale nie w tym przypadku, specjalnie dla ciebie w tym roku nagram filmik, że duże rakiety hestii to wcale nie taki syf... jedyna ich wada to, że lecą wysoko ale efekt i tak mają duży sry za offtop , ale :Do dziś pamiętam , jak miałem zestaw (nazywał sie chyba) Fire Eagle i President , oraz później (nie za bardzo pamiętam nazwe) Oasis Light.Kolege miał rakiety duże z jorge(2 szt. , chyba z zestawu JR25).Hestia leciała bardzo wysoko , dając mizerny , krótkotrwały efekt na niebie , za to Jorge(na moje oko rakiety były mniejsze od tych z hesti) , wywalał efekt na caałe niebo.Od tamtego czasu(byłem wręcz fanatykiem hesti) kupuję tylko artykuły jorge.Z hesti tylko petardy i uzupełnienie stuffu ;d Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi