Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące tego zestawu: Kliknij

-Czy te rakiety mają dobre efekty. (jak miałes już ten zestaw to napisz jakie mają efekty.)
-Czy te wyrzutnie nie są przypadkiem wulkanami. Bo kiedys kupiłem niby "Wyrzutnie" a miałem wulkan :/

Jak macie jakies zdjęcia, filmiki lub coś dotyczące tego zestawu zapodajcie będe wielce wdzięczny :)

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak te niby wyrzutnie sa wulkanami ale rakiety sa za***iste leca wysoko porządnie wybuchają i jaki efekt;p
wie ktos może ile ten zestaw stoii w tym roku??

Opublikowano

rok temu stał chyba 85zł

Opublikowano

u mnie kosztował chyba około 100zł rok temu

Opublikowano

Już go zakupiłem :cool: Myślę żę będzie fajny. Dałem za niego 79.90zł

Gość milan07
Opublikowano

TA ja też go mam kupiłem w carrefourze za 79.99zł mam nadzieje że efekt jest fajny :)

Opublikowano

haaha też go kupiłem :) MAX XXXL the best

Opublikowano

max xxxl is the champion to the end hahaha
słyszałem że te duze rakiety rozpryskują się dwa razy to prawda??

Opublikowano

Chyba nie, miałem podobnej wielkości rakiety w ubiegłym roku i też od kogoś słyszałem, że dwa razy się rozpryskują... tak naprawdę rozpryskują się tylko raz.

Opublikowano

:cry: :cry: podobno te wyrzutnie są słabe :razz: ale przynajmniej rakiety mocne :wink:

Opublikowano

Własnie wystrzeliłem jedną tą najmniejszą rakietkę z tego zestawu i nie wiem jak to było mozliwe. Na tak małą rakiete taki piękny efekt z wybuchem! Poprostu nie moge sie doczekac sylwka i tych duzych rakiet! Zestaw XXXL KING! :lol:

Opublikowano

super thx za test Michas

btw. niech ktoś przetestuje wyrzutnie z tego zestawu :D jak ktoś nie ma co robić :)

Opublikowano

Ja mam ten zestaw i odpaliłem tą najmiejszą wyrzutnię i okazoło się ze to fontanna. Nazywa sie FIRE BIRD. Nie wiem jak inne wyrzutnie ale mam nadzieję że rakiety są mocne. :mrgreen:

Opublikowano

Tiaaa rakiety są mocne, ale mam też nadzieje, że te większe wyrzutnie są mocniejsze :D

btw. jak wysoko leciały te iskry z Fire Birda'a??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I wszystko jasne... Nie ma w tym zestawie wyrzutni są tylko wulkany! :evil:
Zły jestem dla tego że miały byc wyrzutnie. Ale jako wulkany są bardzo ładne.

RAKIETY SĄ ZAJEEEE...!!! Duze rozpryski, duży huk, duża wysokośc!!! NAPRAWDE POLECAM TE RAKIETY!!!

Pozdrawiam! :smile:

Gość karol [E]
Opublikowano

ej a co w nim jest tylko te niby wyrzutnie i rakiety ???/a iel ich jest???

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jest w nim 13 rakiet i 5 wulkanów. Te małe rakiety to prawie mają taki efekt jak te duże :) ale na następnego sylwka kupie sobie jakis zestawik rakiet z hestii

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
:cry: :cry: podobno te wyrzutnie są słabe :razz: ale przynajmniej rakiety mocne :wink:
tam niema wyrzuttni tylko są bardzo dobre wulkany i rakiety
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

U mnie w Kauflandzie był aż za 120zł!Chciałem go kupic bo kolega mówił że jest po 79,99 wziąłem idę do kasy babka kasuje a tu powalająca cena. :sad:

Opublikowano

U mnie w realu ten zestaw jest po 83zł , ale babka powiedziała , że potanieje jeszcze do 70zł.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja go kupuje od 3 lat i będe go kupował zawsze jak będzie,bo np. w zeszłym roku załapałem sie na ostatni :mrgreen: w makro stał za około 70zł i to jest dobra cena.Małe rakietki są bardzo dobre jak na swój rozmiar.Są tam także średnie i duże,które maja najlepszy efekt :twisted:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem zamiar go kupić w zeszłym roku ale zabrakło funduszy .U mnie w kauflandzie na początku stoi po 120zł :neutral: ale później tanieje do 79.99zł więc w tym roku na pewno go kupie :grin:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystkie duże zestawy z hesti (Max XXl , Black Jack , etc.) , to te same fajerwerki , zapakowane tak samo , tylko pod inną nazwą.
Z doświadczenia wiem , że żadna rakieta z hesti(mówię głównie o tych dużych) , nigdy nie przebije odpowiedników z jorge/svea/tropic , a nawet nie dorównuje średnim(a niekiedy małym).

Opublikowano

Oj Oj fireman, żarty żartami ale nie w tym przypadku, specjalnie dla ciebie w tym roku nagram filmik, że duże rakiety hestii to wcale nie taki syf... jedyna ich wada to, że lecą wysoko ale efekt i tak mają duży

Opublikowano
Oj Oj fireman, żarty żartami ale nie w tym przypadku, specjalnie dla ciebie w tym roku nagram filmik, że duże rakiety hestii to wcale nie taki syf... jedyna ich wada to, że lecą wysoko ale efekt i tak mają duży

sry za offtop , ale :

Do dziś pamiętam , jak miałem zestaw (nazywał sie chyba) Fire Eagle i President , oraz później (nie za bardzo pamiętam nazwe) Oasis Light.

Kolege miał rakiety duże z jorge(2 szt. , chyba z zestawu JR25).
Hestia leciała bardzo wysoko , dając mizerny , krótkotrwały efekt na niebie , za to Jorge(na moje oko rakiety były mniejsze od tych z hesti) , wywalał efekt na caałe niebo.

Od tamtego czasu(byłem wręcz fanatykiem hesti) kupuję tylko artykuły jorge.
Z hesti tylko petardy i uzupełnienie stuffu ;d