Poki 17 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Wszyscy się chwalą, więc zrobie to i ja! Poki skład: JW1112, U08091, Monte Tofino, Festival Day, Splendid River, Fantazja, Figiel, Color Tree, Artilery Shells, Vulcano, Zuki, Korniki, Gromy, FP3, Achtungi z Tropica, Petardy draskowe, Fontanny z Biedroneczki, Świece dymne, stroboskopy.Dotarła paczka z TF-u, więc edytuje.You like that??<BR>Uploaded with ImageShack.us<BR>Z racji tego, że sporo zdjęć zamieszczone jest w dziale samorówbki-karabinki itd. Wrzucam link do rezultatów mojej pracy:http://www.forumfajerwerki.pl/topic/6792-karabinek-k203/A teraz - Czcijcie mnie, oooo czcijcie !!..!! Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Pss Phi Żal,No co tu pokiś mówić,stuffik wporządku, mała ilość kostek, ale bardzo dobrych i doskonałych, tak więc niepozostaje nic innego jak czekać, na twoje małe show;) Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Będzie filmik z sylwestra - będzie czczenie Kostki ciekawie dobrane i chociaż ja nie jestem zwolennikiem samych 30 mm to i tak stuffik wygląda fajnie Cytuj
Zawdi 0 Opublikowano 30 Grudnia 2010 brakuje cyrko i rakiet na zabawe przed 12 hehe, tak to wszystko git Cytuj
Poki 17 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 Nie lubie rakiet i cyrko, dlatego ich nie ma nigdy w moich stuffikach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi