Freku 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zamówiłem paczkę z fajerwerki-korsarz.pl 23 grudnia i mam pytanie dojdzie to do sylwestra ?PS : MIESZKAM W KRAKOWIE A TEN SKLEP JEST W MAŁOPOLSCE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Tak powinna dojść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Na pewno dojdzie. Kilka lat temu zamawialem 27 grudnia i przyszla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Raczej dojdzie, wyślą 27 grudnia. Będą jeszcze 4 dni na dojście. Powinna być 29-30 grudnia. Tak mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pepeTARNOW 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Też jestem z małopolski i drugi rok z rzędu będę zamawiał 26 grudnia, dojdzie napewno, zresztą sklep nie bez powodu uniemożliwia składanie zamówien po 27 grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Kurier przeważnie idzie jakieś 3 dni,więc paczka powinna Ci dojść wtorek-środa...Bo wiadomo,kurier nie pracuje w Boże Narodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 luxor 2 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Up.No chyba że FK zaznaczyło opcję "Dostarczenie w niedziele i święta" to i w Boże Narodzenie mogłoby dojść, ale wątpie żeby wysyłał takie paczki bo takie opcje są bardzo drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dako 1 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Ja zamówiłem wczoraj, jutro będą wysyłać także raczej paczka dojdzie do sylwestra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Freku 0
Zamówiłem paczkę z fajerwerki-korsarz.pl 23 grudnia i mam pytanie dojdzie to do sylwestra ?
PS : MIESZKAM W KRAKOWIE A TEN SKLEP JEST W MAŁOPOLSCE!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi