wapster 0 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Nazwa: MADAM BLACK WORLDKod: MAD13Importer: GaooCena: 7.00zł - http://speed-fajerwerki.plIlość sztuk/opakowanie: 10Opis: petarda hukowa z flaraZdjęcia: Cytuj
Pampi123 1 Opublikowano 10 Listopada 2012 Świetne petardy , miałem je w zeszłym roku. Pozytywnie mnie zaskoczyły. Huk prawie identyczny jak JC05 Cytuj
Montario 0 Opublikowano 10 Listopada 2012 Wątpię, że huk był porównywalny do JC05 FP3 Small, gdyż prowizorycznie huk mają mocny ale nie mierzą sie z mniejszą wersją FP3 ;P Ja osobiście porównuje je do Piratek różnego typu, ale jak kto uważa Cytuj
Pampi123 1 Opublikowano 10 Listopada 2012 Wątpię, że huk był porównywalny do JC05 FP3 Small, gdyż prowizorycznie huk mają mocny ale nie mierzą sie z mniejszą wersją FP3 ;P Ja osobiście porównuje je do Piratek różnego typu, ale jak kto uważa Przetestuj sobie , odpal najpierw Madama potem JC05 zobaczysz , że różnicy prawie nie ma. Oczywiście po za flarą na początku. Cytuj
fifa127 1 Opublikowano 11 Listopada 2012 Te petardy są dość głośne huk porównywałbym do fp3x krachmen - wkońcu to ta sama rodzina, huk jest porządny lecz moim zdaniem słabszy od fp3 small Cytuj
Montario 0 Opublikowano 11 Listopada 2012 Przetestuj sobie , odpal najpierw Madama potem JC05 zobaczysz , że różnicy prawie nie ma. Oczywiście po za flarą na początku. Przetestowałem wiele razy i zauważyłem, że za każdym razem Madam ma większy lub mniejszy huk. Przynajmniej u mnie tak było, więc powiedziałem wcześniej, jak kto uważa Pozdro. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Wczoraj testowałem , Hukiem jest pomiędzy JC05 a FP3N , Szczerze polecam , mam w tym roku 30szt Cytuj
glosal 0 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Też ostatnio testowałem te petardy, dostałem je w gratisie i szczerze mogę polecić walą całkiem fajnie, coś jak jc05 albo nawet delikatnie mocniejsze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi