Skocz do zawartości

P6019 Cylinder Shells (Kometa)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa: Cylinder Shells
Kod: P6019
Importer: KOMETA
Cena: ok. 30zł
Ilość sztuk/opakowanie: 6 cylindrów
Opis: moździerz z ładunkami cylindrycznymi kalibru 1,75'
Zdjęcia:
23122010189.th.jpg

23122010190.th.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=yxTxhcqPaQI

Reszta filmów w poście niżej.

Opublikowano

po 30 zł na sf.

Opublikowano

1.

2.

3.

4.

5.

6.
Opublikowano

Super moździerz bardzo mi się spodobał cena nie za duża, szelki bardzo spoko
Pozdrawia CraV.

Opublikowano

No widzę że Kometa ostro bierze się do roboty. Miejmy nadzieję że szybko tego zapału nie stracą :P

Co do samego moździerza to po prostu bomba! W tym roku już go nie kupię, ale w 2011 zaopatrzę się w niego bo widać po samych filmach że moździerz wart ceny :D

Opublikowano

Moim zdaniem bardzo interesujący moździerz, duże rozpryski które długo utrzymują sie na niebie. W przyszłym roku na pewno go zamówie B)

Opublikowano

Ten moździerz na prawdę pozytywnie mnie zaskoczył. dostałem go za darmo w ramach nagrody za konkurs Komety. Wielkość efektów w niczym nie nie ustępowała szelką SP 2" chociaz wybuch nie są tak symetryczne. Najlepsze wrażenie zrobiły na mnie efekty bc i cracling. Po obejrzeniu filmu wapstera ciekawi mnie jedna rzecz dlaczego, nie miałeś szelki z craclingiem (u mnie pomarańczowa osłona). Wszystkim polecam zakup na pewno się nie zawiedziecie. Moja ocena 9/10.

fps

Opublikowano

Bardzo dobry mozdzierz, chociaz cena tez niczego sobie. Jedna z szelek byla ogromna, wygladala jak 2". Pozniej wrzuce filmy.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Świetny moździerz.Efekty na filmach wyglądają na duże i ładne.Cena wg mnie też może być.W planach na ten rok mam 2 takie moździerze :D

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Moździerz meega, miałem go w tym roku, już nie małe wrażenie robi wystrzał pocisku z tuby, a efekty są naprawde duże i intensywne. Polecam :))

Opublikowano

Piekny mozdzierz braciak mial 2 lata temu ;) nad blokami sie strzelało to wszystko zielone itd ;D

Opublikowano

To chyba te bloki miały max po 3 piętra. Bo z moich obserwacji wynika, że ładunki z tego moździerza wzlatują ok. 25-30m i do tego często lecą po zakrzywionym torze...

fps

Opublikowano

Blok 4-piętrowy ma wysokość 12-14 metrów
Blok 10-piętrowy ma wysokość 30-32 metrów

Nie wiem gdzie Ty masz 25-30 metrowe 3 piętrowe bloki :P

Opublikowano

A pomyślałeś może, że przy pułapie 25m efekt kończy się na wysokości ok 5-10m nad ziemią?

fps