wapster 0 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Nazwa: Cylinder ShellsKod: P6019Importer: KOMETACena: ok. 30złIlość sztuk/opakowanie: 6 cylindrówOpis: moździerz z ładunkami cylindrycznymi kalibru 1,75'Zdjęcia: http://www.youtube.com/watch?v=yxTxhcqPaQIReszta filmów w poście niżej. Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Super moździerz bardzo mi się spodobał cena nie za duża, szelki bardzo spokoPozdrawia CraV. Cytuj
luxor 2 Opublikowano 25 Grudnia 2010 No widzę że Kometa ostro bierze się do roboty. Miejmy nadzieję że szybko tego zapału nie stracą Co do samego moździerza to po prostu bomba! W tym roku już go nie kupię, ale w 2011 zaopatrzę się w niego bo widać po samych filmach że moździerz wart ceny Cytuj
przemus_lw 0 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Moim zdaniem bardzo interesujący moździerz, duże rozpryski które długo utrzymują sie na niebie. W przyszłym roku na pewno go zamówie B) Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ten moździerz na prawdę pozytywnie mnie zaskoczył. dostałem go za darmo w ramach nagrody za konkurs Komety. Wielkość efektów w niczym nie nie ustępowała szelką SP 2" chociaz wybuch nie są tak symetryczne. Najlepsze wrażenie zrobiły na mnie efekty bc i cracling. Po obejrzeniu filmu wapstera ciekawi mnie jedna rzecz dlaczego, nie miałeś szelki z craclingiem (u mnie pomarańczowa osłona). Wszystkim polecam zakup na pewno się nie zawiedziecie. Moja ocena 9/10.fps Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Bardzo dobry mozdzierz, chociaz cena tez niczego sobie. Jedna z szelek byla ogromna, wygladala jak 2". Pozniej wrzuce filmy. Cytuj
greg 0 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Świetny moździerz.Efekty na filmach wyglądają na duże i ładne.Cena wg mnie też może być.W planach na ten rok mam 2 takie moździerze Cytuj
Zawdi 0 Opublikowano 18 Października 2011 Moździerz meega, miałem go w tym roku, już nie małe wrażenie robi wystrzał pocisku z tuby, a efekty są naprawde duże i intensywne. Polecam ) Cytuj
SyneQ 3 Opublikowano 19 Października 2011 Piekny mozdzierz braciak mial 2 lata temu nad blokami sie strzelało to wszystko zielone itd ;D Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 19 Października 2011 To chyba te bloki miały max po 3 piętra. Bo z moich obserwacji wynika, że ładunki z tego moździerza wzlatują ok. 25-30m i do tego często lecą po zakrzywionym torze...fps Cytuj
sylar 3 Opublikowano 19 Października 2011 Blok 4-piętrowy ma wysokość 12-14 metrówBlok 10-piętrowy ma wysokość 30-32 metrówNie wiem gdzie Ty masz 25-30 metrowe 3 piętrowe bloki Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 20 Października 2011 A pomyślałeś może, że przy pułapie 25m efekt kończy się na wysokości ok 5-10m nad ziemią?fps Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi