Witam mam taką sprawę że do wydania pozostało mi 20 zł mam co prawda dużo kasy po świętach lecz moje sumienie i rodzicie którzy się zbuntowali i pukali w głowie powiedzieli że 20 zł to już ostateczność i jak chce więcej to nie pójdą ze mną na zakupy No dobra za 20 zł można coś kupić tylko co?Biorę pod uwagę tylko Leclerc i Lidl bo z biedronki nie mam ochoty na produkty bo już wszystkie widziałem lub kolega ma w tym roku i chce spróbować czegoś nowego.Pierwszy plan: -Wyrzutnie Extreme Line SP 17,99 zł -rzymskie ognie lub petardy za 3,99 zł (tam 2 zł jeszcze wynegocjuje) Drugi plan: -Wyrzutnia Monstrum(nie podobająca się prawie all lecz moim zdaniem jak na 10 zł można się pośmiać) -Fontanna Niagara Falls
- 6,99 zł -rzymianki lub petardy 3,99 zł Więc co przy moim stuffie brać jest on dość skromy więc może kierować się ilością , daje możliwość przedstawiania własnych kompozycji tylko proszę bez biedronki :pzs: P.S daje foto stuff aby lepiej się zorientować
Pytanie
ponczo12496 23
Witam mam taką sprawę że do wydania pozostało mi 20 zł mam co prawda dużo kasy po świętach lecz moje sumienie i rodzicie którzy się zbuntowali i pukali w głowie powiedzieli że 20 zł to już ostateczność i jak chce więcej to nie pójdą ze mną na zakupy No dobra za 20 zł można coś kupić tylko co?Biorę pod uwagę tylko Leclerc i Lidl bo z biedronki nie mam ochoty na produkty bo już wszystkie widziałem lub kolega ma w tym roku i chce spróbować czegoś nowego.Pierwszy plan:
-Wyrzutnie Extreme Line SP 17,99 zł
-rzymskie ognie lub petardy za 3,99 zł
(tam 2 zł jeszcze wynegocjuje)
Drugi plan:
-Wyrzutnia Monstrum(nie podobająca się prawie all lecz moim zdaniem jak na 10 zł można się pośmiać)
-Fontanna Niagara Falls
- 6,99 zł
-rzymianki lub petardy 3,99 zł
Więc co przy moim stuffie brać jest on dość skromy więc może kierować się ilością , daje możliwość przedstawiania własnych kompozycji tylko proszę bez biedronki :pzs:
P.S daje foto stuff aby lepiej się zorientować
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi