mateyek24 0 Opublikowano 22 Grudnia 2013 A czego odpowiednikiem mogą być rzymskie ognie EXTREME RC1? 20 strzałów, sprzedają po dwie sztukin Cytuj
dopalacz2013 0 Opublikowano 22 Grudnia 2013 tam na pułkach są jakieś moździerze orientuje się ktoś czy dobre i po ile?? lub jaki jest jego odpowiednik?? :fireworks: :fireworks: Cytuj
mtt4 0 Opublikowano 22 Grudnia 2013 tam na pułkach są jakieś moździerze orientuje się ktoś czy dobre i po ile?? lub jaki jest jego odpowiednik?? :fireworks:/> :fireworks:/> :fireworks:/> :fireworks:/> Drukarka Krystyna jest zaszokowana poziomem twojej wypowiedzi. ty-sobie-lepiej-slownik-kup-pl-ffffff by mtt4fireworks, on Flickr Cytuj
Mouthes 7 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Co to jest ta wyrzutnia T-rex Jest ona z Jorge chyba Jaka to jest wyrzutnia ? Cytuj
dopalacz2013 0 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Drukarka Krystyna jest zaszokowana poziomem twojej wypowiedzi. ty-sobie-lepiej-slownik-kup-pl-ffffff by mtt4fireworks, on Flickr Bardzo śmieszne fajnie że odpowiadasz szkoda tylko że nie na temat Cytuj
krzysiu20 1 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Co to jest ta wyrzutnia T-rex Jest ona z Jorge chyba Jaka to jest wyrzutnia ? Też dziś ją w tesco widziałem.Z tego co wyczytałem na innym forum to jest to odpowiednik wyrzutni JW05 Pluton.Mógłby ktoś powiedzieć czy za cene 24,99zł się opłaca kupować? Cytuj
karasiun 0 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Też dziś ją w tesco widziałem.Z tego co wyczytałem na innym forum to jest to odpowiednik wyrzutni JW05 Pluton.Mógłby ktoś powiedzieć czy za cene 24,99zł się opłaca kupować? jak w tesco jeszcze fajerwerków nie ma no chyba że w gazetce xD :xmas_laugh: Cytuj
PiroFil 0 Opublikowano 23 Grudnia 2013 jak w tesco jeszcze fajerwerków nie ma :D/>/> no chyba że w gazetce xD :xmas_laugh:/>/> W bielskim tesco już są. Byłem tam w piątek i już były ale mega drogie ://> Cytuj
karasiun 0 Opublikowano 23 Grudnia 2013 W bielskim tesco już są. Byłem tam w piątek i już były ale mega drogie ://>/>/> hm, u mnie dopiero od czwartku Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 23 Grudnia 2013 hm, u mnie dopiero od czwartku :D/> u mnie też :xmas_w00t: Cytuj
krzysiu20 1 Opublikowano 24 Grudnia 2013 jak w tesco jeszcze fajerwerków nie ma :D/> no chyba że w gazetce xD :xmas_laugh:/> Może u ciebie nie ma.Ale u mnie już są.Byłem osobiście w Tesco i mają wystawione. PS.Ktoś coś na temat tej wyrzutni T.Rex może powiedzieć? Cytuj
Polee 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Też dziś ją w tesco widziałem.Z tego co wyczytałem na innym forum to jest to odpowiednik wyrzutni JW05 Pluton.Mógłby ktoś powiedzieć czy za cene 24,99zł się opłaca kupować? Jeśli to prawda i ma taki efekt: To warto ją kupić ;)/> Orientuję się ktoś może czy to prawda że w Tesco jutro ma być promocja 50 % na fajerwerki ? Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 9 Grudnia 2014 https://tesco.okazjum.pl/gazetka/gazetka-promocyjna-tesco-11-12-2014,10568/10/ Cytuj
Mouthes 7 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Oriętuje się ktoś co to za zestaw tych rakiet same rakiety coś typu Diabolo? Ile on może kosztować? Cytuj
kamz 0 Opublikowano 9 Grudnia 2014 A więc miałem te rakietki w zeszłym roku, sprawdziły się bardzo ładnie jak na taką cene. Rakiety te będą kosztować od 17-25 zł. Cytuj
kamz 0 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Wiesz jakie są odpowiedniki? I ile sztuk ich było?? sztuk: 12 tutaj masz filmik (w rzeczywistości wypada lepiej ta rakietka) Cytuj
mlody712 0 Opublikowano 11 Grudnia 2014 byłem dzieś w tesco ceny kosmiczne np: wyrzutnia orinoko za uwaga !!! 80zl hahhhaha Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 11 Grudnia 2014 OMG Orientuje się ktoś ile kosztuje ten mały zestaw petard itp C2 Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Tesco omijam szerokim łukiem, ale dziś rano po zakupy byłem i już porozkładali wszystko. Ładnie to wygląda, ale ceny Cytuj
mike1985 0 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Byłem dziś w jednym z warszawskich Tesco..kostka Babel 39,90zł...wrzucę jutro fotkę tego co mają.. Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Byłem dziś w jednym z warszawskich Tesco..kostka Babel 39,90zł...wrzucę jutro fotkę tego co mają.. Czekam, chętnie pooglądam :67675:/> Cytuj
mike1985 0 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Oto dzisiejsze fotki: http://ifotos.pl/z/whqnpxa http://ifotos.pl/z/whqnpxq http://ifotos.pl/z/whqnpnp Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi