Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czego odpowiednikiem mogą być rzymskie ognie EXTREME RC1? 20 strzałów, sprzedają po dwie sztukin

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tam na pułkach są jakieś moździerze orientuje się ktoś czy dobre i po ile?? lub jaki jest jego odpowiednik?? :fireworks: :fireworks: :fireworks: :fireworks:

Opublikowano

tam na pułkach są jakieś moździerze orientuje się ktoś czy dobre i po ile?? lub jaki jest jego odpowiednik?? :fireworks:/> :fireworks:/> :fireworks:/> :fireworks:/>

Drukarka Krystyna jest zaszokowana poziomem twojej wypowiedzi.

11502394573_3b6f10df5e.jpg

ty-sobie-lepiej-slownik-kup-pl-ffffff by mtt4fireworks, on Flickr

Opublikowano

Co to jest ta wyrzutnia T-rex Jest ona z Jorge chyba Jaka to jest wyrzutnia ?

Opublikowano

Co to jest ta wyrzutnia T-rex Jest ona z Jorge chyba Jaka to jest wyrzutnia ?

Też dziś ją w tesco widziałem.Z tego co wyczytałem na innym forum to jest to odpowiednik wyrzutni JW05 Pluton.Mógłby ktoś powiedzieć czy za cene 24,99zł się opłaca kupować?

Opublikowano

Też dziś ją w tesco widziałem.Z tego co wyczytałem na innym forum to jest to odpowiednik wyrzutni JW05 Pluton.Mógłby ktoś powiedzieć czy za cene 24,99zł się opłaca kupować?

jak w tesco jeszcze fajerwerków nie ma :D no chyba że w gazetce xD :xmas_laugh:

Opublikowano

jak w tesco jeszcze fajerwerków nie ma :D/>/> no chyba że w gazetce xD :xmas_laugh:/>/>

W bielskim tesco już są. Byłem tam w piątek i już były ale mega drogie ://>

Opublikowano

W bielskim tesco już są. Byłem tam w piątek i już były ale mega drogie ://>/>/>

hm, u mnie dopiero od czwartku :D

Opublikowano

jak w tesco jeszcze fajerwerków nie ma :D/> no chyba że w gazetce xD :xmas_laugh:/>

Może u ciebie nie ma.Ale u mnie już są.Byłem osobiście w Tesco i mają wystawione.

PS.Ktoś coś na temat tej wyrzutni T.Rex może powiedzieć?

Opublikowano

Jeśli to prawda i ma taki efekt:

To warto ją kupić ;)/>

Orientuję się ktoś może czy to prawda że w Tesco jutro ma być promocja 50 % na fajerwerki ?

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Oriętuje się ktoś co to za zestaw tych rakiet same rakiety coś typu Diabolo? Ile on może kosztować?

Opublikowano

A więc miałem te rakietki w zeszłym roku, sprawdziły się bardzo ładnie jak na taką cene. Rakiety te będą kosztować od 17-25 zł.

Opublikowano

Wiesz jakie są odpowiedniki?

I ile sztuk ich było??

Opublikowano

Wiesz jakie są odpowiedniki?

I ile sztuk ich było??

sztuk: 12

tutaj masz filmik (w rzeczywistości wypada lepiej ta rakietka)

Opublikowano

byłem dzieś w tesco ceny kosmiczne np: wyrzutnia orinoko za uwaga !!! 80zl ;) hahhhaha

Opublikowano

Tesco omijam szerokim łukiem, ale dziś rano po zakupy byłem i już porozkładali wszystko.

Ładnie to wygląda, ale ceny :unsure:

Opublikowano

Byłem dziś w jednym z warszawskich Tesco..kostka Babel 39,90zł...wrzucę jutro fotkę tego co mają..

Opublikowano

Byłem dziś w jednym z warszawskich Tesco..kostka Babel 39,90zł...wrzucę jutro fotkę tego co mają..

Czekam, chętnie pooglądam :67675:/>

Opublikowano

Ale drogo boże