Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajerwerki TESCO w Łodzi:

Fantazja-14zł
Super show 4-300zł

zdjcie0346r.jpg

Tam obok siedzi "pilnujący" dziadek...

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tesco drogie i nie opłacalne. A stoisko przed sklepem, to jeszcze większa parodia. Paczka FP3 small >> 20zł :[

Opublikowano

Ja dzisiaj byłem i nie wiem czy sie opłaca kupić zestaw pirat od śmieszka tam jest 10 sztuk piratek P1000 Super piraty K0203B-N 10 sztuk ( 2 strzałowe z tego co oglądałem na yt) i jakieś Piraty K0203N 10 sztuk jak myślicie opłąca sie za 10 zł. A stoisko przed tesco to żenada. Oni chyba sprzedają te same rzeczy co w tesco tyle że jak patrzyłem i znalazłem zestaw pirat ten sam co w tesco za 10zł to tam kosztował 14zł.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Roszyfrowałem większość etykiet Tesco z 1 kolegą ale do dziś paru fajerwerek nie możemy roszyfrować proszę o pomoc :/

Extreme A2
Extreme A5
Extreme A6
Extreme A10

Extreme B5
Extreme B11
Extrema B13
Extreme B16
Extreme B18

Extreme C1

Extreme R1
Extreme R5
Extreme R13

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

U mnie w Tesco mają już fajerwerki, przed chwilą byłem :D. Praktycznie chyba to samo co w zeszłym roku, czyli seria "Extreme". Zdjeć żadnych nie mam, ceny jak to w Tesco i gazetki też nie było.

Opublikowano

Cen nie podali żeby klienta nie wystraszyć znając oferty tesco :D

Opublikowano

Tesco upada to pewnie ceny będą jak z kosmosu

Opublikowano

Niekoniecznie upada :)
Ceny zabójcze DLA NAS, ludzi z forum mających przynajmniej podstawowe pojęcie o fajerwerkach, natomiast zwykły Nowak i Kowalski naładuje tego do wózka i będzie zadowolony (chociaż przepłaci x2 albo i x3) :)

Opublikowano (edytowane)

Byłem przed chwilą w Tesco i ceny rzeczywiście z kosmosu. Dajmy na to zwykły moździerz Magnum JW47 kosztuje bagatela 79.99zł.

Edytowane przez JMJ Pirfotechnics
Ortografia
Opublikowano

To niech ktoś wstawi cennik ;)

Opublikowano

Ja dzisiaj byłem i z tego co zapamiętałem :
EXTREME C2 - 10zł
Rzymskie ognie 2szt. po 10strz. chyba :D/> - 10zł
Moździerz - 80zł
4rakiety z srebrnym czubkiem - 60zł
Wyrzutnie - Nie pamiętam ale najtańsza była powyżej 40zł ://>
A6-25zł
R3-18zł
A1-110 zł Tyle pamiętam :D

Opublikowano

Byłem dziś i wyszedłem przytłoczony cenami , jw2006 za 230zł. A moździerz który można dostać tam za 80 zł dostępny jest gdzie indziej w połowie niższej cenie :D Ceny w TESCO są astronomiczne ! Dużo bardziej sensownie jest zaopatrzyć się w fajerwerki w Lidlu i Biedronce .

Opublikowano

Chyba najśmieszniejsza oferta ze wszystkich hipermarketowych w tym roku. 25shots za 130zł xmas_w00t.gif.

Opublikowano

W Mińsku Mazowieckim jest wyrzutnia pluton

Opublikowano

W Mińsku Mazowieckim jest wyrzutnia pluton

U mnie też ją widziałem. Z tego co pamiętam cena około 40zł. xmas_laugh.gif.
Opublikowano

Rakiety R7 - dwa komplety za 22.49zl - warto?

Opublikowano

Ja bym nie bral , lepiej besty z lidla

Opublikowano

W budkach przy Tesco mają sporo fajerwerków, na markecie nie ma nic godnego uwagi. Uwaga: kartonik 20szt fp3 - 25zł :)

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Dziś ku mojemu zaskoczeniu w Tesco Expres w Bielsku-Białej pojawiły się już pierwsze fajerwerki.Owszem nie było ich dużo ale coś się tam pojawiło.Przeważały : rakiety,wyrzutnie oraz zestawy fajerwerków.Jeżeli ktoś mieszka niedaleko może się tam wybrać:)