drift501 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Chciałbym się zapytać gdzie najlepiej w lodzi kupić fajerwerki chodzi mi o Jorge wyrzutnie typu samuraj, itp.Moźdierze itpBrukowa? czy jakieś inne miejsce gdzie bedzie troche taniej ? zalezy mi na jorge.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Jorge w Łódzkich hurtowniach wszędzie jest bardzo drogi. Szczerze powiem masz taki wybór, kupić np. w sklepie B&G w Łodzi fajerwerki innej firmy, ale za to w przystępnej cenie lub przepłacić 2x niż wartość hurtowa produktu kupując w hurtowni (np. samuraj by był za 60zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 mpiwowski dlaczego w Łodzi macie takie drogie produkty importera jorge?Przecież z tego co wiem jorge właśnie jest z Łodzi więc powinno być o wiele taniej...Nie jest tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 mpiwowski dlaczego w Łodzi macie takie drogie produkty importera jorge?Przecież z tego co wiem jorge właśnie jest z Łodzi więc powinno być o wiele taniej...Nie jest tak? Nie nie jest tak. Jorge jest z Czerwieńska nie Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Moje niedopatrzenie faktycznie...Jorge jest z Zielonej Góry a nie z Łodzi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
drift501 0
Chciałbym się zapytać gdzie najlepiej w lodzi kupić fajerwerki chodzi mi o Jorge wyrzutnie typu samuraj, itp.
Moźdierze itp
Brukowa? czy jakieś inne miejsce gdzie bedzie troche taniej ? zalezy mi na jorge..
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi