michał181 0 Opublikowano 25 Grudnia 2010 mam do was prośbę jakie można kupic fajerwerki tak do 20 zł w łodzi tak żeby postrzelać przed 12 proszę bo nie mam i niewiem czym sobie postrzelać dla zabawy Cytuj
0 CraVen 16 Opublikowano 25 Grudnia 2010 O mój Boże... Kup moździerz z biedronki jak jeszcze oczywiście jest Jeśli nie ma moździerza weź zestaw za 25 zł z biedronki ..Pozdrawiam CraV Cytuj
0 PaulWinter 2 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Słuchajcie mam złotówkę do wydania, co mogę sobie kupić? Oczywiście ironia. Czy musicie pytać o wszystko? O każdą złotówkę? Cytuj
0 CraVen 16 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Słuchajcie mam złotówkę do wydania, co mogę sobie kupić? Oczywiście ironia. Czy musicie pytać o wszystko? O każdą złotówkę? jo, możesz kupić paczkę piccolo, 10 paczek zapałek i tanią zapalniczkę wybierz Cytuj
0 MrArlo12FirefoksFan 1 Opublikowano 26 Grudnia 2010 jo, możesz kupić paczkę piccolo, 10 paczek zapałek i tanią zapalniczkę wybierz hehe,zgadzam sie ale ja bym kupił FP3,i jakies wulkany xD Cytuj
0 PaulWinter 2 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Widze koledzy ironi nie zrozumieli. Chyba tak, trudno Cytuj
Pytanie
michał181 0
mam do was prośbę jakie można kupic fajerwerki tak do 20 zł w łodzi tak żeby postrzelać przed 12 proszę bo nie mam i niewiem czym sobie postrzelać dla zabawy
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi