ponczo12496 24 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Witam mam 15 szelek więc pomyślałem żeby jakoś fajnie je zagospodarować.Jak je połączyć żeby wyleciały w tym samym czasie ? mam lont 5cm/s 3mm .Myślałem żeby zrobić stojak bo mam 3 rury i zrobić mini kątówkę ale nie mam materiałów Cytuj
0 MasterToster 0 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Bez pyro systemu będzie trudno, a jakie masz szelki na quicku czy na visco? Cytuj
0 PaulWinter 2 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Witam mam 15 szelek (...) mam 3 rury Albo coś z moim kumaniem jest dziś nie tak, albo czegoś po prostu nie rozumiem. Masz 15 bomb, 3 rury i chcesz je wszystkie na raz odpalić? Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Albo coś z moim kumaniem jest dziś nie tak, albo czegoś po prostu nie rozumiem. Masz 15 bomb, 3 rury i chcesz je wszystkie na raz odpalić? Właśnie, z 3 rur można na raz maks 3 odpalić. Te szelki masz na visco czy na quicku?? Cytuj
0 ponczo12496 24 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2010 Nie nie 15 w 3 rurach ^_^ chodzi mi o salwy po 3 szelki a nie kumam ''Te szelki masz na visco czy na quicku??'' mam szelki z sp0006 i TXB546 Z Cytuj
0 MasterToster 0 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Te szelki są na visco, trudno będzie je odpalić w tym samym czasie. A ze stojakiem sprawa jest prosta: pojedź do jakiegoś marketu np.:leclerec i poproś o paletę , jeśli ci jej nie dadzą to poproś ładnie dziadka lub wujka i zrób z nich stojak. Cytuj
Pytanie
ponczo12496 24
Witam mam 15 szelek więc pomyślałem żeby jakoś fajnie je zagospodarować.Jak je połączyć żeby wyleciały w tym samym czasie ? mam lont 5cm/s 3mm .Myślałem żeby zrobić stojak bo mam 3 rury i zrobić mini kątówkę ale nie mam materiałów
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi