ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Witam mam 15 szelek więc pomyślałem żeby jakoś fajnie je zagospodarować.Jak je połączyć żeby wyleciały w tym samym czasie ? mam lont 5cm/s 3mm .Myślałem żeby zrobić stojak bo mam 3 rury i zrobić mini kątówkę ale nie mam materiałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MasterToster 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Bez pyro systemu będzie trudno, a jakie masz szelki na quicku czy na visco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaulWinter 2 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Witam mam 15 szelek (...) mam 3 rury Albo coś z moim kumaniem jest dziś nie tak, albo czegoś po prostu nie rozumiem. Masz 15 bomb, 3 rury i chcesz je wszystkie na raz odpalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Albo coś z moim kumaniem jest dziś nie tak, albo czegoś po prostu nie rozumiem. Masz 15 bomb, 3 rury i chcesz je wszystkie na raz odpalić? Właśnie, z 3 rur można na raz maks 3 odpalić. Te szelki masz na visco czy na quicku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ponczo12496 23 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Nie nie 15 w 3 rurach ^_^ chodzi mi o salwy po 3 szelki a nie kumam ''Te szelki masz na visco czy na quicku??'' mam szelki z sp0006 i TXB546 Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MasterToster 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Te szelki są na visco, trudno będzie je odpalić w tym samym czasie. A ze stojakiem sprawa jest prosta: pojedź do jakiegoś marketu np.:leclerec i poproś o paletę , jeśli ci jej nie dadzą to poproś ładnie dziadka lub wujka i zrób z nich stojak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ponczo12496 23
Witam mam 15 szelek więc pomyślałem żeby jakoś fajnie je zagospodarować.Jak je połączyć żeby wyleciały w tym samym czasie ? mam lont 5cm/s 3mm .Myślałem żeby zrobić stojak bo mam 3 rury i zrobić mini kątówkę ale nie mam materiałów
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi