1qnBDG 0 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Siema , chciałem się dowiedzieć która z poniższych petard jest głośniejsza ponieważ mam do wyboru te 2 Wariatke miałem i huk miała przyzwoity , zengi niestety nie ZENGA SP1003FP10 Wariatka Cytuj
0 Ponq 2 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Siema , chciałem się dowiedzieć która z poniższych petard jest głośniejsza ponieważ mam do wyboru te 2 Wariatke miałem i huk miała przyzwoity , zenga niestety nie ZENGA SP1003FP10 Wariatka Zenga niestety nie miala, czy zengi niestety nie miales? Cytuj
0 1qnBDG 0 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zenga niestety nie miala, czy zengi niestety nie miales? petard zenga i tak kaźdy wie ocb. a ty musisz nabić post, chociaż odp. Cytuj
0 veideron 0 Opublikowano 27 Grudnia 2010 ja z kolei mialem zengi i mam tez w tym roku ale wariatki nie mialem.. ale zengi porzadnie wala mysle ze nie ma jakiejs ogromnej roznicy i na twoim miejscu wzialbym zenge zeby sprobowac czegos nowego Cytuj
0 Ponq 2 Opublikowano 27 Grudnia 2010 petard zenga i tak kaźdy wie ocb. a ty musisz nabić post, chociaż odp. Nie nabijam postow tylko chce wiedziec o czym mowisz. Piszesz niezrozumiale, wiec nie miej pretensji. Cytuj
Pytanie
1qnBDG 0
Siema , chciałem się dowiedzieć która z poniższych petard jest głośniejsza ponieważ mam do wyboru te 2
Wariatke miałem i huk miała przyzwoity , zengi niestety nie
ZENGA SP1003
FP10 Wariatka
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi