mateo1992 28 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zakupy robione w sklepie feniks oraz w biedronceLista zakupionych rzeczy:Cyrcoblitz opakowanie kometaTomaszek 6 paczek piccolo po 60 sztuk2x piccollo corsair Tropic2x piccollo 60 sztuk śmieszekZestaw rakiet diabolo (te najwieksze) Zestaw rakiet Voo DooZestaw rakiet Speed IVMały Zestaw rakiet Planet x2Moździeż 12 kul mistrzowie ogniaWyrzutnia Top SecretWyrzutnia New Generation 12Wyrzutnia 25 strzałów mistrzowie ogniaWyrzutnia BalletWyrzutnia Red MeteorWyrzutnia TyrantWyrzutnia MissileWyrzutnia Macrocosmos II (Planet)Fontanna FantazjaTo by było na tyle:DWszystko kosztowało jakieś 350złOczywiście z rabatem.Kupowałem na spółkę ze szwagrem.Zapraszam do komentowania;)Wszystkie wyrzutnie oprócz ng12 i top secreta połącze lontem i wystrzele w nowy rok będzie filmik:) Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 27 Grudnia 2010 ale z tego co widze... to na tym zdjęciu jest o wiele mniej niż w twoim opisie , ale po opisie ocenię cię plusam i minusami + Ogromna różnorodność+sprawdzone artykuły + naprawdę dużo zabawy, i podpalania - brakuje mi mocnych petardOgólnie , ocenię ten zestaw na 8.5/10 bym dał 9.5/10 no ale , ja nie wyobrażam sobie strzelania , bez patard "większych" i tak w gruncie rzeczy troche zdaje mi się że przepłaciłeś , bo zapłaciłeś dosyć dużo za wszystko, to może być tylko moje odczucie , jeżeli się myle , sorry. Ale , wyrzutnie i rakiety naprawdę świetnie dobrane ! Szacunek Cytuj
mateo1992 28 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Przepłaciłem,bo kupowałem w drogim sklepie:/Co do produktów jakie są na zdjęciu jest wszystko oprócz top secret i NG 12:)Popatrz na foto po lewej stronie koło wieży są opakowania z petardami:)Co do petard to szwagier nalegał,aby je kupić osobiście boje się petard więc kupiłem najsłabsze;) Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Bardzo dobre rakiety. Nie jedna wyrzutnia/ Ładnie. Szkoda tylko właśnie, że mało mocnych petard ale nie każdy musi je lubić. Z zestawów nie jestem pewien czy będziesz zadowolony. Duży z biedry ma bardzo słabe petardy chociaż w małym mogą być lepsze. Cytuj
mateo1992 28 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 Dodaje nowe zdjęcia z relacji łączenia wyrzutni oraz lepsze jakościowo zdjęcia stuffu ponieważ zostały one robione aparatem:DSerdecznie Zapraszam do komentowania:)Pozdrawiam:P Cytuj
mateo1992 28 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 Nie,sklep feniks:)Co do ekoplastu nie polecam Ci tam jechać jeśli nie masz conajmniej 1000zł na wydanie ponieważ oni sprzedają od minimum 1000zł tak już jest 3 rok:/Mają co prawda z boku magazyn (sklepik) ale fajerwerki mają tam ceny targowe i nieopłacalne:/ Cytuj
rafi 0 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Stuff fajny są mniejsze wyrzutnie i większe zestawy z biedronki i art. różne stuff oceniam 8/10. Pozdrawiam i życzę udanego sylwestra Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi