Witam Jak narazie mam 5 moździerzy 1.5" do 3" 5 baterii taki mniejszych i 2 srednie, do tego z 6 paczek cyrkoblitz, i pare bateri zrobionych z rzymskich ogni, 100 mega jumbo i jakies pierdoły, motylki itd, jakies 300zł wyszło.
Szukam jakiś rakiet obecnie posiadam 15 JR27 wczoraj jedna pusciłem i robi naprawde ładny efekt, umnie jedna kosztuje 17zł więc nie jest tak drogi za taki genialny efekt, Myślałem nad kupnem tych powiedzcie czy są fajne czy warto jak za tą cene: Big whale 4 TXR638 Morfeusz JR34 Green glittering TXR558 Nautilus 10307 MEFISTO JR13 Dragon Queen Rocket N63501 Cassiopeia N3501 Speed IV JR24 Meteor 7059
zastanawiałem się nad wzięciem jeszcze meteora speed IV i mefisto ciekawe efekty i wogole nie wiem jak waszym zdaniem budżet? nie ma ograniczenia oczywiscie bez przesady nie bedzie mi się chciało samymi rakietami walic
Pytanie
Len 0
Witam
Jak narazie mam 5 moździerzy 1.5" do 3"
5 baterii taki mniejszych i 2 srednie, do tego z 6 paczek cyrkoblitz, i pare bateri zrobionych z rzymskich ogni, 100 mega jumbo i jakies pierdoły, motylki itd, jakies 300zł wyszło.
Szukam jakiś rakiet obecnie posiadam 15 JR27 wczoraj jedna pusciłem i robi naprawde ładny efekt, umnie jedna kosztuje 17zł więc nie jest tak drogi za taki genialny efekt, Myślałem nad kupnem tych powiedzcie czy są fajne czy warto jak za tą cene:
Big whale 4 TXR638
Morfeusz JR34
Green glittering TXR558
Nautilus 10307
MEFISTO JR13
Dragon Queen Rocket N63501
Cassiopeia N3501
Speed IV JR24
Meteor 7059
zastanawiałem się nad wzięciem jeszcze meteora speed IV i mefisto ciekawe efekty i wogole nie wiem jak waszym zdaniem budżet? nie ma ograniczenia oczywiscie bez przesady nie bedzie mi się chciało samymi rakietami walic
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi