nitro12345 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Witam czy jak bym zamowil dzisiaj fajerwerki czy doszlo by mi w sylwestra?Proszę o szybka odpowiedć.Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maurycy 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zalezy gdzie byś zamówił. ale sądze że paczke spakowali by dzisiaj i wysłali, paka środa/czwartek powinna być u Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Witam czy jak bym zamowil dzisiaj fajerwerki czy doszlo by mi w sylwestra?Proszę o szybka odpowiedć.Pozdrawiam:) Najlepiej jutro przed złożeniem zamówionka przedzwoń i zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nitro12345 0 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Tak koło połódnia bym zamawiał.Bo bym musial stuff namyslec.ps. Pisałem i mowili ze nie sa w 100% pewni czy dojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Filip 5 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zalezy gdzie byś zamówił. ale sądze że paczke spakowali by dzisiaj i wysłali, paka środa/czwartek powinna być u Ciebie:) No nie bo na FM pisze : 24 Grudnia Sprzedaż może być zakończona przez coś tam... Także nie tak zupełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaulWinter 2 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 To też jeszcze masz szanse. Najlepiej zapytaj w sklepie dokładnie. Paczka kurierem jest teoretycznie na następny dzień (w większości przypadków się sprawdza). Ale kwestia jeszcze kiedy zostanie spakowana i nadana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 No to masz odpowiedź. Zamawiasz na własną odpowiedzialność. Osobiście jeżeli miałbym zamawiać to kierowałbym się do Maxsema, albo tf. Szybko paczki kompletują i wysyłają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nitro12345 0 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 fajerwerki-net.plA tutaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 No to masz odpowiedź. Zamawiasz na własną odpowiedzialność. Osobiście jeżeli miałbym zamawiać to kierowałbym się do Maxsema, albo tf. Szybko paczki kompletują i wysyłają. Albo jeśli chce się np. Jorga to do Fajerwerki Korsarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grzesiek_mkl 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Na pewno przyjdzie z fajerwerki-net. Rok temy zamawiałem 27 grudnia (niedziela) a paczka w środę albo wtorek była już u mnie (rano). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nitro12345 0 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 http://www.fajerwerki-net.pl/ Tutaj zamówie Wydaje mi się, źe najlepiej.ps. Jakiś stuff do 100-120zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Filip 5 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 http://www.fajerwerki-net.pl/ Tutaj zamówie Wydaje mi się, źe najlepiej.ps. Jakiś stuff do 100-120zl. Nie polecam. Mają tam naprawde drogo. Przemyśl Tanie-Fajerwerki.com lub fajerwerki-korsarz.pl lub speed-fajerwerki.pl ja osobiście te sklepy polecam, chodź na speed-fajerwerki.pl późno wysyłają. Najbardziej byłbym przekonany do TF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maurycy 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 No nie bo na FM pisze : 24 Grudnia Sprzedaż może być zakończona przez coś tam... Także nie tak zupełnie. A czy moje oczy już zawodzą, czy zdaje mi się że ani ja ani Kolega proszący o pomoc niepisał że chce zamwiać na fm, tak wiec czytajmy dokładnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
nitro12345 0
Witam czy jak bym zamowil dzisiaj fajerwerki czy doszlo by mi w sylwestra?
Proszę o szybka odpowiedć.
Pozdrawiam:)
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi