Witam. Stoję przed dylematem zaopatrzenia się na tegorocznego sylwestra. Zakupy mogę robić w następujących sklepach: Real, Carrefour, Biedronka, Kaufland, Lidl i miejskie stoiska ale tam są nieco wywindowane ceny. Mogę także pojechać do bliskiej mi miejscowości do Netto i Intermarche. Do wydania mam 200-250zł i chciałbym aby w tym zestawie znalazło się kilka fajnych wyrzutni (myślałem o hestii ale nie wiem czy za te cene warto) i jakieś rakiety kilka mocniejszych i trochę do postrzelania przed 12:00. Wiem, iż nie jest to łatwe wymienić konkretne produkty, jednak znając tutejszych forumowiczów z ogromną wiedzą na ten temat liczę, iż wskażecie mi na co warto zwrócić uwagę a czego unikać. Pozdrawiam.
Pytanie
milan07 0
Witam. Stoję przed dylematem zaopatrzenia się na tegorocznego sylwestra. Zakupy mogę robić w następujących sklepach: Real, Carrefour, Biedronka, Kaufland, Lidl i miejskie stoiska ale tam są nieco wywindowane ceny. Mogę także pojechać do bliskiej mi miejscowości do Netto i Intermarche.
Do wydania mam 200-250zł i chciałbym aby w tym zestawie znalazło się kilka fajnych wyrzutni (myślałem o hestii ale nie wiem czy za te cene warto) i jakieś rakiety kilka mocniejszych i trochę do postrzelania przed 12:00.
Wiem, iż nie jest to łatwe wymienić konkretne produkty, jednak znając tutejszych forumowiczów z ogromną wiedzą na ten temat liczę, iż wskażecie mi na co warto zwrócić uwagę a czego unikać.
Pozdrawiam.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi