Cześć ,mam pytanie, czy jak przygotuje na palecie kostki do pokazu, to czy będą mogły spędzić 1-2dni w nieogrzewanym garażu? Temperatura i wilgotność powietrza jest w nim prawie taka jak na dworze, z tym że nie pada tam śnieg i to w zasadzie jedyna różnica. Pytam bo po prostu nie mam gdzie tej palety z całą konstrukcją wstawić i muszę to przygotować wcześniej tj, 1-2 dni przed sylwkiem. P.S. Czy jak sciągne osłonki lontu z kostek to nie pozapalają się w tym garażu? Pytam bo nigdy czegoś takiego jeszcze nie robiłem
Pytanie
capensis 12
Cześć ,mam pytanie, czy jak przygotuje na palecie kostki do pokazu, to czy będą mogły spędzić 1-2dni w nieogrzewanym garażu? Temperatura i wilgotność powietrza jest w nim prawie taka jak na dworze, z tym że nie pada tam śnieg i to w zasadzie jedyna różnica.
Pytam bo po prostu nie mam gdzie tej palety z całą konstrukcją wstawić i muszę to przygotować wcześniej tj, 1-2 dni przed sylwkiem.
P.S. Czy jak sciągne osłonki lontu z kostek to nie pozapalają się w tym garażu? Pytam bo nigdy czegoś takiego jeszcze nie robiłem
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi