Tryna 0 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Foto:Cena: 89,99 <---- LidlStrzałów: 49Kaliber: 10mm(23 strzały); 20mm(15 strzałów); 25 mm(11 strzałów)Czas: ok. 1 minEfekty: A: Czerwono żółty ogon z zielonym fleszem, B: Zielono fioletowy ogon z białym fleszem, C: Niebiesko zielony ogon z złotym flesze, D: Srebny ogon przechodzący w deszcz, E: Czerwone kulki, G: Zielone kulki, F: żółte kulki, H: trzaskające wierzby, I: Czerwona fala z białym fleszem, J: Zielona fala z opadającym deszczem, K: Krakling Według polskiefajerwerki.netFilm: brak jak tylko bd to wrzucęJak macie to dajcie link do filmiku tej baterii/wyrzutni Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Filmiku nie ma,jak brać to w ciemno.Warto dopisać że strzela ok.1 minuty. Cytuj
cysiaczek 0 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Niestety skusiłem się na tą wyrzutnię. Oto co zobaczyłem po jej rozebraniu:23 strzały - 10 mm15 strzałów - 20 mm11 strzałów - 25 mmSzkoda gadać. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Szkoda gadać. Kształt jest specjalnie tak zrobiony, żeby bateria utrzymywała równowagę. Możliwe też, że jest to próba zwiększenia objętości wyrzutni i próba przyciągnięcia klienta. Ta metoda jest szczególnie często stosowana w fajerwerkach Hestii. Cytuj
cysiaczek 0 Opublikowano 1 Stycznia 2011 No i niestety porażka. Sąsiad strzelał wyrzutniami z serii new generation, a euphoria wyglądała przy nich jak jakiś niewypał. "Popierdziała" sobie, a jak już przestała to miałem wrażenie, że chyba nie wystrzeliły ładunki największego kalibru, jak się okazało jednak wystrzeliły. Nie polecam. Cytuj
Tryna 0 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2011 Mi się nawet podobała choć za tę cenę mogło by być coś lepszego. Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 5 Października 2013 Film : http://www.youtube.com/watch?v=Q17F3suzuZI A co do wyrzutni słaba jak za tą cenę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi