Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Foto:euphoriai.th.jpg
Cena: 89,99 <---- Lidl
Strzałów: 49
Kaliber: 10mm(23 strzały); 20mm(15 strzałów); 25 mm(11 strzałów)
Czas: ok. 1 min
Efekty:

A: Czerwono żółty ogon z zielonym fleszem, B: Zielono fioletowy ogon z białym fleszem, C: Niebiesko zielony ogon z złotym flesze, D: Srebny ogon przechodzący w deszcz, E: Czerwone kulki, G: Zielone kulki, F: żółte kulki, H: trzaskające wierzby, I: Czerwona fala z białym fleszem, J: Zielona fala z opadającym deszczem, K: Krakling

Według polskiefajerwerki.net

Film: brak jak tylko bd to wrzucę

Jak macie to dajcie link do filmiku tej baterii/wyrzutni
Gość karmel5061
Opublikowano

Filmiku nie ma,jak brać to w ciemno.Warto dopisać że strzela ok.1 minuty.

Opublikowano

Niestety skusiłem się na tą wyrzutnię. Oto co zobaczyłem po jej rozebraniu:

superpower003.th.jpg

superpower006.th.jpg

superpower007.th.jpg

23 strzały - 10 mm
15 strzałów - 20 mm
11 strzałów - 25 mm

Szkoda gadać.

Opublikowano
Szkoda gadać.

Kształt jest specjalnie tak zrobiony, żeby bateria utrzymywała równowagę. Możliwe też, że jest to próba zwiększenia objętości wyrzutni i próba przyciągnięcia klienta. Ta metoda jest szczególnie często stosowana w fajerwerkach Hestii.
Opublikowano

No i niestety porażka. Sąsiad strzelał wyrzutniami z serii new generation, a euphoria wyglądała przy nich jak jakiś niewypał. "Popierdziała" sobie, a jak już przestała to miałem wrażenie, że chyba nie wystrzeliły ładunki największego kalibru, jak się okazało jednak wystrzeliły. Nie polecam.

Opublikowano

Mi się nawet podobała choć za tę cenę mogło by być coś lepszego.

Opublikowano

Zgadzam się. Mnie też zawiodła ta wyrzutnia.

• 2 lata później...