kamil 0 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Kupiłem ten zestaw dziś w carrfurze. Napiszcie czy się opłaciło. Byłbym wdzięczny za filmiki lub zdjęcia co ten zestaw potrafi.http://www.pirotechnika.pl/content/view/51/51/ jest drugi od góry. Cytuj
K@M!L 0 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Hey Kamil napisz czy było w Carrefourze coś co warto by było kupić. A Feast Day wygląda całkiem, całkiem Cytuj
kamil 0 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2006 Jak dla mnie Feast day jest najlepszy z całego asortymentu. [ Dodano: 2007-11-24, 10:52 ]Miałem go w tamtym roku :cry: 3 największe rakiety robią wielkie wrażenie rozprysk jest niesamowicie duży i mniejsze rakiety były niczego sobie, ale fontanny to jedna wielka kicha :shock: teraz nie pamiętam ile dałem za niego. Może ktoś pamięta ile w Carrefour kosztował ten zestaw :???: Cytuj
fifiak 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Kupiłem go jako dodatek do wyrzutni Sfinx i moździerza z Biedronki.Rakiety dla mnie, fontanna dla moejgo pięciolatka.Real-koszt 39zł Cytuj
kamil 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2007 Miałem go w tamtym roku zestaw totalna klapa. Tylko 3 największe rakiety mają ogromne rozpryski + ogromny huk. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi