Skocz do zawartości

[adik0703] Zakupy, odpalanie i experymenty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem że jeszcze wcześnie nawet teraźniejszy rok się jeszcze nie zakończył ale zawsze warto założyć temacik :P . Będę tutaj opisywał wszystkie moje zakupy experymenty i inne :).

Stuff 2011/2012

Wyrzutnie:

Rakiety:

Rzymskie ognie:

Fontanny:

Moździerze:

Petardy:

Inne:

Opublikowano

Dzisiaj po lekcjach natknęła mnie chęć na otworzenie operacji pod tytułem "GROM S.O.S" :P . Będzie ona polegała na stworzeniu bomby miejącej na celu zniszczenia bałwanka imieniem "Funky" . Mam nadzieje że się uda :):)!

Opublikowano

Próba wykonana pomyślnie teraz czas na wersję orginalną!

Opublikowano

Operację zostawiam za otwartą ponieważ bałwan się roztopił :/ więc trzeba będzie zdobyć nowy cel. Niedługo będę kupował nowy system zdalnego odpalania od zaufanego kolegi z forum ^_^ . Będzie 30 kanałowy ale na jeden kanał będą przypadały 2 spłonki dalsze info już niebawem! :w00t:

Ps. Pomożecie dobrać stuff kwotę do wydania mam 4500zł (z skąd tyle? Ma się własny biznes na allegro B) )

Opublikowano

No zobaczymy jak Ci wyjdzie ten biznes:D popatrz na mój plan jest za 4400zł prawie;p to coś możesz sobie podpatrzeć;D

Opublikowano

Operację zostawiam za otwartą ponieważ bałwan się roztopił :/ więc trzeba będzie zdobyć nowy cel. Niedługo będę kupował nowy system zdalnego odpalania od zaufanego kolegi z forum ^_^ . Będzie 30 kanałowy ale na jeden kanał będą przypadały 2 spłonki dalsze info już niebawem! :w00t:

Ps. Pomożecie dobrać stuff kwotę do wydania mam 4500zł (z skąd tyle? Ma się własny biznes na allegro B) )

Widzę że na tego sylwka będzie sproro osób z dużymi stuffami :P Co do biznesu to też prowadzę small biznes (handluje przeróżnymi kostkami rubika) i też mógłbym sobie pozwolić na taki stuff ale musiałbym wszystko wyciągnąć a przez to straciłbym impet bo interes idzie świetnie :) Co do stuffu to robisz pokaz czy raczej pojedyńcze odpalanie będzie?

Opublikowano

Pewnie pokaz robi jak większość w tym roku... :PP nikt nie chce odstawać:D

Opublikowano

Nie chce nic mówić, ale wiek 11 lat mówi sam za siebie. Wątpię czy powinieneś się podejmować robienia pokazu. Bo masz kompletny brak doświadczenia. Chcesz od razu zdobyć szczyt za 1 razem. Możesz się na tym potknąć. To nie jest takie proste, kupie sobie fajerwerki, system a cała reszta sama się zrobi. Takie show powinno się nawet zabezpieczyć uzgadniając sprawę może z policją. Ja sam rezygnuje już z robienia wielkich pokazów w pojedynkę, to jest zbyt trudne do ogarnięcia. Wolę, żeby była zabawa niż jakbym się miał zamęczyć na śmierć. :mellow:

Poza tym znalazłem wiele ważniejszych celów niż strzelanie kasy w niebo ^_^ Ale i tak będzie przyzwoicie hehe

PS: Nie wiem co twoi rodzice na twoje przygody, ale ja na ich miejscu bym się bał czy ich przypadkiem w powietrze nie wysadzisz. :rolleyes:

Opublikowano

heh mpi wiesz oni też tak do mnie mówią że dom w powietrze wysadzę :P

Opublikowano

heh mpi wiesz oni też tak do mnie mówią że dom w powietrze wysadzę :P

Akurat mają racje :w00t:
Opublikowano

Hmmm... A robiłes juz jakiegokolwiek sylwka ze stuffem ? czy to moze 1 raz ? Bo jak na ten wiek no to niewiem. Jesli planujesz cos takiego w takim wieku to stanowczo Ci odradzam. Nie lepiej wydac kasę na jakis za***isty rower albo kompa ?. Niewiem. co kto woli. Narazie.

Ps. A co do pokazu to jak chcesz to rób ale nie ździw się jak ci 70% nie odpali albo się rozwali. Chyba ze bedziesz to robił z jakas doświadczoną osobą.

Opublikowano

miałem doczynienie z pro stuffem na 2008/2009 u wujasa ^_^

Opublikowano

czyli w wieku 9 lat... odpowiedz sama pcha się na usta.

Opublikowano

Misiek a może jesteś po prostu zazdrosny???

Gość DreSzCzyK
Opublikowano

Synek uważaj bo znowu bedzie tragedia :blink: fajerwerki w mediach "Fajerwerki niebezpieczne" - "Tragiczny koniec" <_<

Opublikowano

bosze człowiek chce mieć chociaż raz w roku pro stuff a ,że fajerwerki to zło inni mówią itp <_<

ps. w tym roku to dorosły zginął od petardy <_<

Opublikowano

nie będę mówił boże

Opublikowano

Pojedyncze odpalanie może bym jeszcze zrozumiał, chociaż też byłbym sceptyczny mając syna w tym wieku patrząc jako rodzic. Ale pokaz to sobie lepiej odpuść bo może być tragedia. :rolleyes:

Opublikowano

tak czy tak mu do głowy nie wbijecie tego.. :unsure:

Opublikowano

wiesz co mpi może tą cenę ograniczę do 1k

Opublikowano

tak czy siak wyda 200zł i nie ma co tutaj dyskutować.Jak da fote stuffu to wtedy możemy pogadać.
pozdrawiam

Opublikowano

Wiedziałem :lol: No pierwsza mądra decyzja :rolleyes:

Opublikowano

No dlatego widzimy jak odpowiadasz " jesteś zazdrosny "
Ja bede mial swój stuff , ty bedziesz miał swój.

Opublikowano

Starsi ci nie pozwolą i znikniesz z forum :P dużo osób tak robiło słyszałem. Stuff'u za 1k na pewno nie będzie :P chyba, że ojciec sobie za tyle kupi xD