kameleon 1 Opublikowano 28 Grudnia 2010 witajcie Jutro będę zamawiał produkty z Komety i proszę was o radę, jakie 2 wyrzutnie wybrać 36 shot i 49 shot.Mogą to być wyrzutnie kątowe lub proste.Z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj
0 Gość karmel5061 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Napiszę ci najlepsze pozycje a ty sobie wybierzesz 36 strzałów:1.P7542 Caracas - (wolno strzelająca)2.P7541 Bogota - (szybko strzelna,bardziej efektowna)3.P7510 Kuwejt - Film (dość dynamiczna,bardzo zróżnicowane efekty) <-- JA WYBRAŁ BYM TĄ!Każda kosztuje 100zł49 strzałów:1.P7606 Gold Sapporo - Film (jeden efekt)2.P7605 Gold Kobe - Film (dwa efekty)3.P7609 Gold Tokio - Film (Najbardziej zróżnicowana,wystrzeliwuje kilka pocisków na raz) <-- JA WYBRAŁ BYM TĄ!Każda kosztuje 160złMam nadzieję że pomogłem Cytuj
0 kameleon 1 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 Ogromne dzięki !W dzisiejszych czasach wszyscy tylko żądają pomocy a robić to nie ma komu Na szczęście są tacy ludzie jak ty :lol:pozdrawiam Cytuj
Pytanie
kameleon 1
witajcie
Jutro będę zamawiał produkty z Komety i proszę was o radę, jakie 2 wyrzutnie wybrać 36 shot i 49 shot.Mogą to być wyrzutnie kątowe lub proste.Z góry dzięki za odpowiedzi
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi