Czubkins 0 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Witam! Szukam fajerwerek ktore wygladam przpominaja spadajacy zloty deszcz. Prosze o pomoc zalezy mi na kupnie ich w tym roku. Z gory dziekuje za pomoc. Prosilbym o konkretne linki jesli mozna. Cytuj
0 Maurycy 0 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Wyrzutnia firmy Dragon. Gold Shower bodajże tak brzmi jej nazwa.Kaliber 1,2 cena ok 5o zł, 16 strzałów, jestem z poznania, wiec w poznaniu do nabycia Na ul. Bukowskiej w firmowym Sklepie dragona;)Pozdrawiam Cytuj
0 Poki 17 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Wyrzutnia firmy Dragon. Gold Shower bodajże tak brzmi jej nazwa.Kaliber 1,2 cena ok 5o zł, 16 strzałów, jestem z poznania, wiec w poznaniu do nabycia Na ul. Bukowskiej w firmowym Sklepie dragona;)Pozdrawiam Golden Shower. Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Takie są np.:JW63 New Generation 16 czy JW405 El Dorado z Jorga. Chyba o taki złoty deszcz ci chodzi i nie mylimy tego z brokatem. :rolleyes: Cytuj
0 piter2599 5 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Złoty deszcz masz w jednej z rakiet biedronki pakowanych po 3 za 9.99 zł Cytuj
Pytanie
Czubkins 0
Witam! Szukam fajerwerek ktore wygladam przpominaja spadajacy zloty deszcz. Prosze o pomoc zalezy mi na kupnie ich w tym roku. Z gory dziekuje za pomoc. Prosilbym o konkretne linki jesli mozna.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi