mati233 0 Opublikowano 2 Listopada 2011 Mój pierwszy stuff poszedł grubej rury w roku dwa tysiąc siódmym gdy jeszcze babcia żyła poszła ze mną do sklepu biedra i tesco kupiła mi w nich 5 razy zestaw kun fu, wyrzutnię sfinks, wyrzutnię Uran - Seria BIG BANG i wyrzutnię Macrocosmos 3 oto był mój pierwszy początek . Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Przygoda z fajerwerkami rozpoczęła się 12 lat temu od jednego rzymiaka. Kupiła mi go siostra za 1zł Taki mały niebieski z 10 kulkami po boku, nie mam pojęcia od jakiego importera. Później swoje zakupy opierałem głównie na pierdołkach i rakietach z KOMETY (Rubiny itd.) oraz na tym co trafiało do Tesco (rakiety TORNADO, Thunder). Oczywiście na początku odpalali mi te rzeczy rodzice, kuzyni albo sąsiedzi. Cytuj
h98 0 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Ja zaczełem jak miałem coś około 9/10 lat. pierw były hukowe.. Później jak 11 lat miałem kupiłem zestaw za 40zł. 12 zestaw za 50zł i teraz mam już 13 i kupuje za 60zł sobie dobrałem Więc jak widać co roku o 10zł więcej idzie na petardy jak będe starszy to coś ok. 500zł bd kupywał Cytuj
Horonak 0 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ja jak pewnie większość z Was swoją przygodę zaczynałem od petard piccolo za 1zł. Cytuj
Rekab 0 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Moja pasja zaczeła się kiedy miałem 5 czy 6 lat... Bracia wtedy wydawali na to 300zł. Więc chyba nie było jak się nie na fazować Dawali mi wtedy motylki i piccolo. I tak to się zaczeło Cytuj
Jango 0 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ja zaczynałem od Piccolo kupionych na straganie na odpuście, trochę później zaczynałem odpalać motylki itd. Cytuj
PuMeX 10 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Miałem wtedy bodajże 4-5 lat tata kupił jakieś rakiety pamiętam,że nie lubiłem tego dźwięku jak rakieta startowała bałem się tego xD Cytuj
JW408 0 Opublikowano 23 Grudnia 2011 jak miałem 7-8 lat to miałem moździerz i jakieś 2 wyrzutnie potem jakieś wyrzutnie i rzymyjak miałem z 11 lat to miałem parę paczek petardpóźniej też i teraz duużo petard i troche pierdółek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi