Xanter 0 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Siemka, wczoraj kupiłem mój stuff. Dziś zrobiłem fotki. Oceńcie.Wszystkie wyrzutnie prócz MontEverest są mojego taty!Tutaj fotka: Kliknij tu.Niestety nie znam się na tych kodach, ale opiszę wam niektóre rzeczy.4x FP3/New 80szt.1x FP3 Small 30szt.1x Wariatka FP10 20szt.1x Szok 1 36szt.1x Wirujące Bączki JM04 72szt.3x Kulki Dymne 18szt.2x Motylki 24szt.1x Rakiety Cassiopeia1x Wyrzutnia MontEverest1x Wyrzutnia Copernicus 1x Wyrzutnia Don't Worrry Be Happy1x Wyrzutnia Pluton1x Wyrzutnia Tyrant1x Wyrzutnia Thunder Rain1x Wyrzutnia New Generation Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Bardzo dobre wyrzutnie,a to jest podstawąCassopeia to bardzo fajne rakiety,widzę że masz nawet magiczne kulki:DJednym słowem wspaniałe efekty i mnóstwo zabawy,pozdrawiam i Życzę Udanego Sylwestra! Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Stuff dobrze dobramy Nie zawiedziesz się na tych wyrzutniach i petardach A można wiedzieć ile dałeś za całość ?Pozdro Cytuj
Xanter 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 Stuff dobrze dobramy Nie zawiedziesz się na tych wyrzutniach i petardach A można wiedzieć ile dałeś za całość ?Pozdro Razem 400 złotych. (Tata 200 na wyrzutnie [wszystkie, prócz MontEverest], ja 200 na rakiety, petardy, kule, wyrzutnie MontEverest, bączki, motylki.) Cytuj
capensis 12 Opublikowano 30 Grudnia 2010 całkiem fajny stuffik trochę bym sie rakiet czepił ale i tak myślę że jest nieźle dobrany 8/10 Cytuj
rademenes95 3 Opublikowano 30 Grudnia 2010 No nawet nawet ;d moglo byc wiecej rakiet i jakis moździerz Cytuj
Xanter 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 całkiem fajny stuffik trochę bym sie rakiet czepił ale i tak myślę że jest nieźle dobrany 8/10 Stuff był dobierany na spontanie, nie miałem planu. Po prostu - co mi się spodobało, brałem. No nawet nawet ;d moglo byc wiecej rakiet i jakis moździerz Ogólnie nie lubię moździerzy, a większej ilości rakiet nie potrzebowałem.Dziękuję za komentarze i czekam na więcej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi