adik0703 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 witam jutro kupuję stuff i bardzo proszę o pomoc. Kupuję na ul.Chwaliszewo Poznań za kwotę 100zł. miało być 500zł ale niestety święta wytrzepały portfel i skarbonkę. Bardzo proszę o pomoc! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Piter_os 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Nie jestem z Poznania, nie byłem w Poznaniu i raczej nie będę. Ale mogę ci tylko zagwarantować, że za 100zł kupisz niezły arsenał i nawet nie trzeba wydawać 500zł na sylwestra... Wiem raz w roku można zaszaleć ale 500zł po to tylko żeby poszło w góre... Zobacz sobie mojego stuffa wartego 130zł... Fajerwerki i petardy brałem z hurtowni wiec taniej. Mój stuff na sylwestra 2010/2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adik0703 0 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 fajny ten twój stuff. Ale ja wolę troszeczkę rakiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Piter_os 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Noo ta racji też trochę masz rakiety fajna też rzecz. Ale rakiety ogólnie są ci powiem szczerze drogie... Lepiej kupić wyrzutnie np. 19 strzałową niż 6 porządnych rakiet w tej samej cenie... No ale każdy ma swoje zdanie i dla każdego co innego jest fajniejszego. Ty np wolisz rakiety, a ja np wyrzutnie bo są bardziej opłacalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Piter_os 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 I dodam jeszcze, że mój stuff składa się głównie z firmy Jorge i Kometa, a jak dużo osób twierdzi to po żądne firmy... To jedynie te achtungi z Komety, lepsze z Hestii no ale cóż... W mojej okolicy nie mam dostępu do wszystkich firm ale achtungi z Komety myślę, że tez pokażą swoje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 I dodam jeszcze, że mój stuff składa się głównie z firmy Jorge i Kometa, a jak dużo osób twierdzi to po żądne firmy... To jedynie te achtungi z Komety, lepsze z Hestii no ale cóż... W mojej okolicy nie mam dostępu do wszystkich firm ale achtungi z Komety myślę, że tez pokażą swoje... Ale wydaje mi sie, ze to nie twoj temat. Zaloz watek o swoim stuffie i tam sie wypowiadaj :rolleyes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Piter_os 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Ale wydaje mi sie, ze to nie twoj temat. Zaloz watek o swoim stuffie i tam sie wypowiadaj :rolleyes:. Wiem wiem spokojnie xDD tylko chciałem powiedzieć chłopakowi, że za 100 zł można kupić też niezły arsenał... Troszkę cie rozpisałem sorrki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bx2 6 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 witam jutro kupuję stuff i bardzo proszę o pomoc. Kupuję na ul.Chwaliszewo Poznań za kwotę 100zł. miało być 500zł ale niestety święta wytrzepały portfel i skarbonkę. Bardzo proszę o pomoc! Pozdrawiam Najważniejsze to kupuj u niech przez strone internetową bo jest dużo taniej, albo wcześniej zadzwoń do nich czy na miejscu sprzedadzą ci w cenach internetowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
adik0703 0
witam jutro kupuję stuff i bardzo proszę o pomoc. Kupuję na ul.Chwaliszewo Poznań za kwotę 100zł. miało być 500zł ale niestety święta wytrzepały portfel i skarbonkę. Bardzo proszę o pomoc!
Pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi