adik0703 0 Opublikowano 29 Grudnia 2010 witam jutro kupuję stuff i bardzo proszę o pomoc. Kupuję na ul.Chwaliszewo Poznań za kwotę 100zł. miało być 500zł ale niestety święta wytrzepały portfel i skarbonkę. Bardzo proszę o pomoc! Pozdrawiam Cytuj
0 Piter_os 0 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Nie jestem z Poznania, nie byłem w Poznaniu i raczej nie będę. Ale mogę ci tylko zagwarantować, że za 100zł kupisz niezły arsenał i nawet nie trzeba wydawać 500zł na sylwestra... Wiem raz w roku można zaszaleć ale 500zł po to tylko żeby poszło w góre... Zobacz sobie mojego stuffa wartego 130zł... Fajerwerki i petardy brałem z hurtowni wiec taniej. Mój stuff na sylwestra 2010/2011 Cytuj
0 adik0703 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 fajny ten twój stuff. Ale ja wolę troszeczkę rakiety Cytuj
0 Piter_os 0 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Noo ta racji też trochę masz rakiety fajna też rzecz. Ale rakiety ogólnie są ci powiem szczerze drogie... Lepiej kupić wyrzutnie np. 19 strzałową niż 6 porządnych rakiet w tej samej cenie... No ale każdy ma swoje zdanie i dla każdego co innego jest fajniejszego. Ty np wolisz rakiety, a ja np wyrzutnie bo są bardziej opłacalne Cytuj
0 Piter_os 0 Opublikowano 29 Grudnia 2010 I dodam jeszcze, że mój stuff składa się głównie z firmy Jorge i Kometa, a jak dużo osób twierdzi to po żądne firmy... To jedynie te achtungi z Komety, lepsze z Hestii no ale cóż... W mojej okolicy nie mam dostępu do wszystkich firm ale achtungi z Komety myślę, że tez pokażą swoje... Cytuj
0 Ponq 2 Opublikowano 29 Grudnia 2010 I dodam jeszcze, że mój stuff składa się głównie z firmy Jorge i Kometa, a jak dużo osób twierdzi to po żądne firmy... To jedynie te achtungi z Komety, lepsze z Hestii no ale cóż... W mojej okolicy nie mam dostępu do wszystkich firm ale achtungi z Komety myślę, że tez pokażą swoje... Ale wydaje mi sie, ze to nie twoj temat. Zaloz watek o swoim stuffie i tam sie wypowiadaj :rolleyes:. Cytuj
0 Piter_os 0 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Ale wydaje mi sie, ze to nie twoj temat. Zaloz watek o swoim stuffie i tam sie wypowiadaj :rolleyes:. Wiem wiem spokojnie xDD tylko chciałem powiedzieć chłopakowi, że za 100 zł można kupić też niezły arsenał... Troszkę cie rozpisałem sorrki... Cytuj
0 bx2 6 Opublikowano 29 Grudnia 2010 witam jutro kupuję stuff i bardzo proszę o pomoc. Kupuję na ul.Chwaliszewo Poznań za kwotę 100zł. miało być 500zł ale niestety święta wytrzepały portfel i skarbonkę. Bardzo proszę o pomoc! Pozdrawiam Najważniejsze to kupuj u niech przez strone internetową bo jest dużo taniej, albo wcześniej zadzwoń do nich czy na miejscu sprzedadzą ci w cenach internetowych. Cytuj
Pytanie
adik0703 0
witam jutro kupuję stuff i bardzo proszę o pomoc. Kupuję na ul.Chwaliszewo Poznań za kwotę 100zł. miało być 500zł ale niestety święta wytrzepały portfel i skarbonkę. Bardzo proszę o pomoc!
Pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi