Freku 0 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Wiem że to głupie ale jak się odpala tą baterie bo pierwszy raz mam takie coś ;/TO JEST BATERIA Z LIDLA .Zdejmuje się tą pokrywę czy jak..Wole się upewnić za pomoc dzięki! Cytuj
0 Gość karmel5061 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Odpalasz lont i uciekasz na ok.15m (Poczytaj instrukcje która jest na wyrzutni) Cytuj
0 Freku 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 Odpalasz lont i uciekasz na ok.15m (Poczytaj instrukcje która jest na wyrzutni) ale nic nie zrywam ?? Cytuj
0 Gość karmel5061 Opublikowano 29 Grudnia 2010 ale nic nie zrywam ?? Jeśli jest zabezpieczenie lontu to zrywasz żeby odpalić lont to chyba oczywiste Co to zrywania górnej części wyrzutni nie potrzeba tego robić bo siła wyrzutu bez problemu to przebije. Cytuj
0 JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 29 Grudnia 2010 OTWIERAMlepiej zdejmij ten papier tak na wszelki wypadek, on jest dosc gruby, grubszy niz standardowo. Przy okazji zobaczysz prawdziwa konstrukcje tej baterii, to raczej niemila niespodzianka. Pozdro JMJ Cytuj
0 Freku 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 OTWIERAMlepiej zdejmij ten papier tak na wszelki wypadek, on jest dosc gruby, grubszy niz standardowo. Przy okazji zobaczysz prawdziwa konstrukcje tej baterii, to raczej niemila niespodzianka. Pozdro JMJ ale z tego papieru coś się wysypuję mam to otworzyć i przewrócić ? Cytuj
0 DragsteR. 0 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Nie, tylko zedrzyj ten papier i najlepiej odłóż wyrzutnie i nic już nie kombinuj do godziny 0 Cytuj
0 dekiel11 1 Opublikowano 29 Grudnia 2010 zedrzyj papier z górnej części tak by z rur mogły swobodnie wylatywać pociski, u mnie jak ja zdarłem papier to takie grube tektury co zakrywały styropian poprzesuwały się na rurki.PS; to co się wysypuje to zapewne taki pseudo beton wapienny PS 2 : zajrzyj do tematu w dziale wyrzutnia => super power => extreme line p5015 i poczytaj ....rozczarujesz się jak wielu Cytuj
Pytanie
Freku 0
Wiem że to głupie ale jak się odpala tą baterie bo pierwszy raz mam takie coś ;/
TO JEST BATERIA Z LIDLA .
Zdejmuje się tą pokrywę czy jak..
Wole się upewnić za pomoc dzięki!
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi