Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co powiecie o Carrefourze czy warto się tam wybrać po fajerwerki?

Ludzie nie wiecie czy w Carrefourze są jakieś Exclusive Boxy?? I po ile??

Opublikowano

byłem tam po fajerwerki i warto tam się wybrać :mrgreen:

Opublikowano

Kupiłem w Carrefur zestaw Feast day określę ten zestaw jedną wielką porażka wydałem na niego 60 zł, a tu żadnego efektu tylko największe rakiety sprawdziły się wyśmienicie.

Opublikowano

Ja kupiłem w Carrefour wyrzutnię Hesti Top Stars za 27.99 i byłem zaskoczony jej efektami piękne rozbłyski w róznych kolorach :wink:

Opublikowano

Było w nim 10 rakiet z tego 3 bardzo małe, 4 średnie, 3 największe bardzo dobre, a reszta to były wulkany, których wysokość efektu była ok 75cm.
Tagże na przyszłość nie polecam tego zestawu.
Pierwszy raz zawiodłem się na Hesti

Opublikowano

na następnego sylwka wybieram się do careffoura :cool: i napewno kupie wyrzutnie top stars :cool:

Opublikowano

w roku 2006 mieli dużo sprzętu. Sam byłem więc widziałem :wink:

Opublikowano

bo tam byli ludzie z hestii :cool:

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Carrefour jest b. dobry, dużo towaru, ładna sprzedawczyni :) .
Zawsze połowa Stuffu jest z Carrefour'a, głównie wyrzutnie.
Miałby ktoś oferte Carrefoura z tamtego roku z fajerwerkami? ( rok 2006/2007 )

Opublikowano

U mnie nie dawno wybudowali to na tego sylwestra na pewno sie wybiore :D

Opublikowano

w zeszłym roku były fajerwerki firmy SuperPower i było tego naprawdę dużo. Tylko trochę za monotonnie liczyłem na więcej różnych artykułów a nie pół ich stoiska to moździerze a druga połowa to 5 rodzajów wyrzutni. zobaczymy co teraz będzie.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam do was pytanie, czy u was są już fajerwerki w Carrefourze? Byłem w piątek i wczoraj i nie mieli u mnie :( u was też? z Tego co pamiętam to fajerwerki u mnie były już pod koniec listopada :( a teraz nie ma...

Opublikowano

Niewiem co ty gadasz :roll: u mnie w Warszawie były bardzo późno fajerwerki w carrefourze i pewnie w tym roku będzie tak samo że pare dni przed świętami.

Opublikowano

no dokładnie u mnie w Poznaniu fajerwerki w Carrefourze pojawiają się dopiero w 2 połowie grudnia, więc nie wiem co sobie ubzdurałeś z tym listopadem :mrgreen:

pozdro

Opublikowano

w carefour byłem przed sylwestrem rok temu i mają pełno fajerwerków z hesti i super power.ceny nawet nawet i na dodatek mi sprzedali a byłem sam z kolegą :grin:

Opublikowano
i na dodatek mi sprzedali a byłem sam z kolegą :grin:

Czyli sklep beznadziejny. Później w TV słyszy się że sprzedają dzieciom i jeszcze wprowadzą jakiś zakaz. Fajerwerków nie powinno sprzedawać się dzieciom, bo można trafić na takie które będzie się obchodził z petardami tak że później wyląduje w szpitalu z poparzeniami.

Wracając do tematu to w tym roku otworzyli w moim mieście nową galerie handlową z carrefourem między innymi :mrgreen: Zobaczymy jakie tam mają ceny :razz:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

wie ktoś może dokładnie od kiedy są fajerwerki w tym sklepie??

Opublikowano

chyba tak sie zapowiada żę dopiero od 24 grudnia bo te ulotki co teraz wyszły to są do 24 a fajerwerków w niej nie ma :cry: :cry:

Opublikowano

dosyć późno myślałem że będą wcześniej niż w biedronce (no ale zobaczymy ) dzięki za odpowiedź

Opublikowano

Warto Warto... tylko, że trzeba patrzeć co sie kupuje... :smile: zawsze może się zdarzyć jakaś totalna kicha w sumie to wszędzie tak jest...

Opublikowano

w tym roku bedą od 26.12 fajerwerki

Opublikowano

umnie w szczecinie wie bo taki koles z bazarku mi powiedzial a ten bazaraek pzy cerrefourze jest pozdro PS nie wiem czy to prawada bo wtedy sa swięta

Opublikowano

Mam pytanie czy Carrefour ,a Carrefour Express to to samo ? Oczywiscie pod wzglendem fajerwerek . :mrgreen:

Opublikowano

Ma ktoś już ulotkę ? Jak ktoś będzie miał to proszę o fotke ! :razz:

Opublikowano

U mnie w Lublinie w carrefourze, są tylko i wyłącznie produkty HESTII, baterie, fontanny, zestawy rakiet, gotowe zestawy, petardy. Jakoś niedługo postaram się zrobić zdjęcie produktów ze sklepu ;)