K@M!L 0 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Co powiecie o Carrefourze czy warto się tam wybrać po fajerwerki? Ludzie nie wiecie czy w Carrefourze są jakieś Exclusive Boxy?? I po ile?? Cytuj
kamil 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Kupiłem w Carrefur zestaw Feast day określę ten zestaw jedną wielką porażka wydałem na niego 60 zł, a tu żadnego efektu tylko największe rakiety sprawdziły się wyśmienicie. Cytuj
mazii23 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ja kupiłem w Carrefour wyrzutnię Hesti Top Stars za 27.99 i byłem zaskoczony jej efektami piękne rozbłyski w róznych kolorach Cytuj
kamil 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Było w nim 10 rakiet z tego 3 bardzo małe, 4 średnie, 3 największe bardzo dobre, a reszta to były wulkany, których wysokość efektu była ok 75cm.Tagże na przyszłość nie polecam tego zestawu.Pierwszy raz zawiodłem się na Hesti Cytuj
DicK 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 na następnego sylwka wybieram się do careffoura i napewno kupie wyrzutnie top stars Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 1 Stycznia 2007 w roku 2006 mieli dużo sprzętu. Sam byłem więc widziałem Cytuj
Jaworz 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Carrefour jest b. dobry, dużo towaru, ładna sprzedawczyni .Zawsze połowa Stuffu jest z Carrefour'a, głównie wyrzutnie.Miałby ktoś oferte Carrefoura z tamtego roku z fajerwerkami? ( rok 2006/2007 ) Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 U mnie nie dawno wybudowali to na tego sylwestra na pewno sie wybiore Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 w zeszłym roku były fajerwerki firmy SuperPower i było tego naprawdę dużo. Tylko trochę za monotonnie liczyłem na więcej różnych artykułów a nie pół ich stoiska to moździerze a druga połowa to 5 rodzajów wyrzutni. zobaczymy co teraz będzie. Cytuj
Fear 0 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Mam do was pytanie, czy u was są już fajerwerki w Carrefourze? Byłem w piątek i wczoraj i nie mieli u mnie u was też? z Tego co pamiętam to fajerwerki u mnie były już pod koniec listopada a teraz nie ma... Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Niewiem co ty gadasz :roll: u mnie w Warszawie były bardzo późno fajerwerki w carrefourze i pewnie w tym roku będzie tak samo że pare dni przed świętami. Cytuj
mazii23 0 Opublikowano 2 Grudnia 2007 no dokładnie u mnie w Poznaniu fajerwerki w Carrefourze pojawiają się dopiero w 2 połowie grudnia, więc nie wiem co sobie ubzdurałeś z tym listopadem :mrgreen: pozdro Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 4 Grudnia 2007 w carefour byłem przed sylwestrem rok temu i mają pełno fajerwerków z hesti i super power.ceny nawet nawet i na dodatek mi sprzedali a byłem sam z kolegą :grin: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 4 Grudnia 2007 i na dodatek mi sprzedali a byłem sam z kolegą :grin: Czyli sklep beznadziejny. Później w TV słyszy się że sprzedają dzieciom i jeszcze wprowadzą jakiś zakaz. Fajerwerków nie powinno sprzedawać się dzieciom, bo można trafić na takie które będzie się obchodził z petardami tak że później wyląduje w szpitalu z poparzeniami. Wracając do tematu to w tym roku otworzyli w moim mieście nową galerie handlową z carrefourem między innymi :mrgreen: Zobaczymy jakie tam mają ceny :razz: Cytuj
gojat 0 Opublikowano 14 Grudnia 2007 wie ktoś może dokładnie od kiedy są fajerwerki w tym sklepie?? Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 14 Grudnia 2007 chyba tak sie zapowiada żę dopiero od 24 grudnia bo te ulotki co teraz wyszły to są do 24 a fajerwerków w niej nie ma :cry: :cry: Cytuj
gojat 0 Opublikowano 14 Grudnia 2007 dosyć późno myślałem że będą wcześniej niż w biedronce (no ale zobaczymy ) dzięki za odpowiedź Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Warto Warto... tylko, że trzeba patrzeć co sie kupuje... :smile: zawsze może się zdarzyć jakaś totalna kicha w sumie to wszędzie tak jest... Cytuj
adam 0 Opublikowano 15 Grudnia 2007 umnie w szczecinie wie bo taki koles z bazarku mi powiedzial a ten bazaraek pzy cerrefourze jest pozdro PS nie wiem czy to prawada bo wtedy sa swięta Cytuj
Tele 0 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Mam pytanie czy Carrefour ,a Carrefour Express to to samo ? Oczywiscie pod wzglendem fajerwerek . :mrgreen: Cytuj
Bitels 0 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Ma ktoś już ulotkę ? Jak ktoś będzie miał to proszę o fotke ! :razz: Cytuj
xSound 0 Opublikowano 16 Grudnia 2007 U mnie w Lublinie w carrefourze, są tylko i wyłącznie produkty HESTII, baterie, fontanny, zestawy rakiet, gotowe zestawy, petardy. Jakoś niedługo postaram się zrobić zdjęcie produktów ze sklepu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi