marcelfajerwerki 0 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Co jest w tym dużym zestawie i w tych dwóch małych zestawikach ? Cytuj
szymon_274 0 Opublikowano 15 Listopada 2014 W tym roku w Carreffurze Piromax i to samo co rok temu więc nie wiem jak Wy ale ja sie mega cieszę Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 18 Listopada 2014 W tym roku w Carreffurze Piromax i to samo co rok temu więc nie wiem jak Wy ale ja sie mega cieszę :)/> Info potwierdzone ? :xmas_biggrin: Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 19 Listopada 2014 aa no spoko a dałbyś linka z chęcią bym się dowiedział ,gdzie jeszcze będą Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 19 Listopada 2014 Czekamy na asortyment bo ciekaw jestem co tam będzie. Blisko mam to coś na pewno kupię Cytuj
MANIAK 0 Opublikowano 15 Grudnia 2014 U mnie przed cerrfurem stoi duży namiot i tam będą sprzedawać fajerwerki, jeszcznie nie jest czynny ale dużo będą mieli od jorge fajerwerek i widziałem nawet dum-bumy i z piromaxa też bedą mieli petardy zapowiada się ciekawie . Cytuj
kamz 0 Opublikowano 15 Grudnia 2014 No wiesz może ci odpowiada ich asortyment wielki , lecz nie wiesz jak z cenami Cytuj
MANIAK 0 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Ale można iść obejrzeć i może coś ciekawego za dobrą cenę się nawinie Cytuj
Dejwid 0 Opublikowano 15 Grudnia 2014 http://www.carrefour.pl/promocje/gazetka-promocyjna/ jest oferta już w gazetce. Cytuj
Dejwid 0 Opublikowano 15 Grudnia 2014 http://www.carrefour.pl/promocje/gazetka-promocyjna/ jest oferta już w gazetce. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Nic specjalnego, jeśi rakiety rubicon serio są za tyle to chyba się skusze, poza tym reszta to hestia... Cytuj
szymon_274 0 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Rubicon to dno!!! Ostrzegam, połowa nawet nie leci w powietrze XD Cytuj
abuk 30 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Wie ktoś ile kosztuje wyrzutnia PXB3504 HYDRA w Carrefourze? Cytuj
kubakuba08 0 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Potwierdzam jest hydra 60zł tanio!piromax top 64 70zl:) Cytuj
kubakuba08 0 Opublikowano 20 Grudnia 2014 A na początku wszyscy mówili ,że w carrefourze nic fajnego. A teraz piromax hydra,piromax x-ultra,piromax top 64 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi