Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiecie może czy jak wpadne do carrefoura po świętach, przed sylwestrem to mogę liczyć na to że będą dalej dostępne te fajerwerki co teraz w tej samej cenie? Oferta jest do wyczerpania zapasów czy do sylwestra?

Opublikowano

raczej fajerwerkiw marketach sa sprzedawane po swietach, to czemu na ich nie byc

Opublikowano

Tak wogóle to miał ktoś zestaw shock z piromaxa? Jak widziałem dziś ten zestaw w carrefourze to rakiety wyglądały konkretnie tylko nie wiem czy faktycznie przekłoży się to na jakość efektów.

Opublikowano

Mówimy o tej wyrzutni PXB3504 - HYDRA ??

Opublikowano

Nie miałem tego zestawu.U mnie w carrefourze jest jeszcze dużo innych wyrzutni ale w większości z hestii.Jest też dużo zestawów rakiet z hestii.W tym roku petardy w carrefourze to adrenaline piromax,picollo hestia,super petardy hestia,zestaw petard z hestii i korsarze z hestii.Dodaje 3 zdjęcia.

http://www.fotosik.pl/zdjecie/13cd1600391ba464

http://www.fotosik.pl/zdjecie/15d7ae45cd56cc91

http://www.fotosik.pl/zdjecie/a7ad92214faaf41a

Opublikowano

Myślę,że z gazetki wszystko powinno być,a czy z pozostałych rzeczy to już sprawa sklepu.

Opublikowano

Można samemu wybrać czy trzeba prosić łaskawie obsługę i pytać o każdą pierdołę?

Opublikowano

Nie można samemu wybrać,a u mnie dookoła stoiska chodzi jeszcze cały czas ochroniarz.

Opublikowano

Byłem dziś w pobliskiej galerii i w carrefourze widziałem rozstawione fajerwerki- stała też hydra.. Nie wchodziłem bo juz czasu nie miałem, ale normalnie sprzedawali- jakaś młoda dziewczyna :) Z tego co widzialem no to większosc hestia i piromax,czyli standard :)

Opublikowano

Pojawiła się gazetka 15/16 trzeba wejść na stronę Carrefoura i wybrać swój market

Opublikowano

Cena OD.... tak jakby już nie było można normalnej ceny napisać.

Opublikowano

Lepiej wyrzutnie za 19.99zł Siłę Ognia czy Explosia 16 red ? :D

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Gazetki jeszcze nie ma,ale fajerwerki w sklepie już są.Piromax i Hestia.Mniej więcej podobnie niż rok temu,są jakieś tam nowe kostki od piromaxa.

Opublikowano

Gazetki jeszcze nie ma,ale fajerwerki w sklepie już są.Piromax i Hestia.Mniej więcej podobnie niż rok temu,są jakieś tam nowe kostki od piromaxa.

Byłem wczoraj i jeszcze nie było śladu fajerwerków.

Opublikowano

Szkoda :/ bo nwm na co się zdecydować :P

Opublikowano

Pewnie wyjdzie jeszcze jedna gazetka z rozszeżonym asortymentem.

Opublikowano

Dziś znów byłem w Carrefourze i już fajerwerki były wystawione. Asortyment mniej wiecej pół na pół podzielony między Hestie i Piromax. Z konkretów od Piromaxa była Hydra i X-Ultra. Ceny odpowiednio 90 i 230zł.

Opublikowano

U mnie z tego co widziałem to chyba tylko Piromax był.
Zastanawiam się czy ta paczka rakiet za jakoś 20 zł jest godna kupienia?

Opublikowano

ehh liczyłem że znowu będzie hydra za 60, drogo w marketach w tym roku

Opublikowano

A masz może fotki reszty gazetki?