mazii23 0 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Też mam dylemat między Virus a Alert i wezmę chyba to pierwsze bo ma kal.25 i jakoś efekty mi bardziej podchodzą. A co do Hydry to za tą cenę kostka kozak brać i się nie zastanawiać Cytuj
Ogień 0 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Alert kaliber :20 chyba, virus 25 a hydra 30. Ja tam bym brał Hydre i virusa Cytuj
skowyt1627 16 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Kaliber kalibrem, ale ten alert efekty ma na prawdę ciekawe. Zrobię chyba jak mówisz virus+hydra a jak starczy kasy to wtedy alert dojdzie. Jeszcze szukam ciekawego zestawu rakiet do 100/110zł i zeby tych rakietek tam trochę było (nie interesują mnie np 4 rakiety za 100zł, bo od efektów mam kostki, a rakietkami chce się trochę pobawić ) Cytuj
Ogień 0 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Hydrę i virusa biorę napewno a rakietki też muszę kupić jakieś w miarę bo mam tylko Diabolo jr6 tylko nie wiem które i gdzie Cytuj
MajstaMan 0 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Hydrę i virusa biorę napewno a rakietki też muszę kupić jakieś w miarę bo mam tylko Diabolo jr6 tylko nie wiem które i gdzie Rakietki Aplauz wydają sie być znośne z Carrefoura Cytuj
Waldo 0 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Szału nie ma w tym roku jeśli chodzi o Carrefour. Biedra ich bije. Cytuj
eloremro 0 Opublikowano 24 Grudnia 2017 A u mnie nigdzie obok w miastach nie ma Carrefoura.. tak chciałem hydrę i revolta.. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Polecam rakietki aplauz, odpaliłem 8 sztuk i wszystkie super-tylko crackling nieco mały ale za to gęsty i głośny. Lepsze od nieco od bestów. Tak do 20zł warto i to bardzo. Cytuj
brydzio12346 3 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Jak najbardziej polecam rakiety aplauz... Przed chwilą jedną wystrzeliłem i powiem szczerze że jak za 20 zł za 12 rakiet to jest śmiech na sali. Wysoko lecą , rozprysk dość duży , huk w miarę. Polecam 10/10 Cytuj
Cybertronek 0 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Czyli aplauz są po 20zł, a rzymiaki RPG po 6 zł? Widzę, że w gazetce są dopiski "Cena od" i "różne rodzaje", ktoś mógłby zweryfikować? Cytuj
pirowariat 13 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Co do oferty. Jeśli komuś zależy na długim pokazie kosztem dynamiki to całym sercem polecam Specjal Show. MIałem w tamtym roku, był w tej samej cenie 199 zł. faktycznie strzela ponad 2 minuty. Hydra u mnie w tamtym roku (Łódź - Teofilów) skończyła się w dzień sprzedaży fajerwerków po 2 godzinach wiec w tym roku może dadzą tego więcej. Przypadkiem nie kupujcie shuttera, odpowiednik tej wyżutni w Dino jest o 100 zł tańszy a dokładnie kosztuje w Dino 149 i w tych pieniądzach patrzac po filmikach i teście Machonego to świetna wyrzutnia. Szkoda że nie ma niczego w cerfurze czegoś 50 mm, bo Brutusa z Lidla miał w tamtym roku sąsiad i nie porywa. Cytuj
Ogień 0 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Czyli aplauz są po 20zł, a rzymiaki RPG po 6 zł? Widzę, że w gazetce są dopiski "Cena od" i "różne rodzaje", ktoś mógłby zweryfikować? rzymiak rpg był po 30 zł ale teraz w promocji 25 zł Cytuj
skowyt1627 16 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Byłem dzisiaj w dwóch carrefourach u siebie i nie mieli jeszcze wystawionej pirotechniki. Tłumaczyli się w jednym, że dopiero robią inwentaryzację, a w drugim że dostawy nie było. Mam nadzieję, że pomimo tego, zdążę zakupić hydrę i virusa. Aczkolwiek dziwi mnie, że w ofercie jest od 27.12 a tutaj nadal nie wystawili. Pracowałem w sklepie i wiem, że promocje musiały być na czas. Tak czy inaczej trzymajcie kciuki za moje zakupy Cytuj
poncio 0 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Czy hydra i Virus sa w zwyklym carrefourze? czy moze w markecie? Cytuj
poncio 0 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Dzieki, w carrefour market nie było i nie będzie w mojej okolicy natomiast w Arkadii w warszawie były tego całe palety Cytuj
kubakuba08 0 Opublikowano 15 Grudnia 2018 To pewnie tylko mała część ,pewnie więcej będzie w kolejnej gazetce, piromax i europyro (co mnie zdziwiło,bo zawsze była hestia),chyba w tym tygodniu w dużych marketach będą już sprzedawać https://www.promoceny.pl/gazetka/carrefour-20181214/p/25/ Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Ja tam jak narazie nic ciekawego nie widzę w tej gazetce Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 15 Grudnia 2018 5 godzin temu, kubakuba08 napisał: co mnie zdziwiło,bo zawsze była hestia zawsze był piromax i hestia Cytuj
pirowariat 13 Opublikowano 15 Grudnia 2018 5 godzin temu, PiroMan25 napisał: zawsze był piromax i hestia Potwierdzam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi