PiroMan25 76 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Pomimo tej gazetki u mnie nie ma, ekspedientka mówiła że od piątku będą. Cytuj
pirowariat 13 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Piromax dalej a to dobrze wróży na ofertę po świętach. Mogli by dać jakieś tańsze 50 mm z tych ostatnich nowości piromaxa Cytuj
Ogień 0 Opublikowano 20 Grudnia 2019 https://carrefour.gazetkapromocyjna.com.pl/carrefour-oferta-handlowa-gazetka-promocyjna-2019-12-24,1567/ Cytuj
krzycho1708 31 Opublikowano 20 Grudnia 2019 (edytowane) Alert też bardzo fajny, miałem ubiegłego sylwestra mimo małego kalibru daje radę a finał przypadł publiczności do gustu Edytowane 20 Grudnia 2019 przez krzycho1708 Cytuj
kamcioo 1 Opublikowano 20 Grudnia 2019 W tej gazetce więcej towaru https://carrefour.gazetki-promocyjne.net.pl/gazetka-promocyjna-carrefour/27-12-2019/19046/15/ Cytuj
krzycho1708 31 Opublikowano 21 Grudnia 2019 U mnie w carrefourze już stoisko jest, ale ceny póki co wysokie Cytuj
LucazFires 11 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Tak przejrzałem sobie tą gazetkę Carrefour i jest tak sporo kąsków m.in Revolt za 35zl i ten axtion za 120 zł ale efekt kozacki. Chyba się skusze 1 Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 24 Grudnia 2019 O jaaa byle do piątku i coś na pewno jest moje Cytat Co myślicie o tym UNDERACTION 96 za 100zł? Myślę że warto Cytuj
bialas212 0 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Jesli chodzi o ten underaction to na początek strzelania mozna brać. Dużo, w miarę tanio i efekt przyzwoity. Cytuj
pirowariat 13 Opublikowano 26 Grudnia 2019 Carrefour znów nie zawodzi i znów trzeba będzie zrobić nieplanowany zakup... - Axion na filmie wygląda super za te pieniądze Cytuj
poncio 0 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Jak w tym roku wypada Carrefour? co najbardziej się opłaca kupić? dalej hydra? Cytuj
pirowariat 13 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zależy jaki masz budżet i co lubisz, w większości o ile nie wszystkie efekty wyrzutni masz na yt więc możesz sprawdzić. Na pewno Virus i Axion są w dobrych cenach. Specjal Show miałem , wolno i długo strzela ale jak ktoś chce długi pokaz bez dużej dynamiki to jest dobra. Hydra niedroga ale do mnie nie przemawia. Cytuj
pirowariat 13 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Axion kupiony, w Łodzi na szparagowej zgodnie z tym co mówił sprzedawca zostały już tylko 2 sztuki na magazynie a z wyłożonych na sklep wziąłem ostatnią Cytuj
Jay1 2 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Warto pobrac apke moj carrefour bo jest promka -10% i dziala tez na fajerwerki na dowod paragon 1 Cytuj
Gość Black_Friday Opublikowano 29 Grudnia 2019 kurła a ja przy kasie się tak śmiałem jak laska się pytała czy mam aplikacje w telefonie... zostało by na flaszkę Cytuj
Develin 1 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Sklep sklepowi nierówny, ale może jutro coś jeszcze będzie do kupienia, bo z marketów chyba Carrefour najlepsza oferta z tego co widzę, sam bym wziął tego axiona i może 2x virusa, bo na filmie nawet spoko wyglada tylko czy coś jeszcze będzie Cytuj
Jay1 2 Opublikowano 29 Grudnia 2019 W bydgoszczy w galerii pomorskiej po 100 sztuk wszystkiego a Axiona z 50 sztuk Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Mają jeszcze sporo piro ale Lidl to już świeci pustkami Cytuj
Denis 0 Opublikowano 30 Grudnia 2019 W dniu 27.12.2019 o 13:31, pirowariat napisał: Zależy jaki masz budżet i co lubisz, w większości o ile nie wszystkie efekty wyrzutni masz na yt więc możesz sprawdzić. Na pewno Virus i Axion są w dobrych cenach. Specjal Show miałem , wolno i długo strzela ale jak ktoś chce długi pokaz bez dużej dynamiki to jest dobra. Hydra niedroga ale do mnie nie przemawia. a jak z efektami w tym specjal show? bo patrzac na filmach to sredniawa Cytuj
pirowariat 13 Opublikowano 30 Grudnia 2019 36 minut temu, Denis napisał: a jak z efektami w tym specjal show? bo patrzac na filmach to sredniawa Mi się podobały, były przede wszystkim duże jak na 25 mm i przy efektach z cracklingiem był on głośny i dość gęsty (miałem wtedy też dla porównania 30 mm wyrzutnie piromaxa i moim zdaniem miała mniejsze efekty) ale to wszystko kwestia gustu jednemu sie podoba jedno innemu drugie - odnośnie tej wyrzutni masz też swieży test na kanale Maciek & Tata. Hydra moim zdaniem sie popsuła i bym ją odpuścił. Underaction masz też w dobrej cenie. Ja w kerfie kupiłem w tym roku Axiona, patrząc na film powinien być okej ale to nowość i na żywo tego nie widziałem. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi