Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po świętach powinna być klasycznie "promocja"

• Thanks 1
Opublikowano
W dniu 28.12.2020 o 09:17, pirowariat napisał:

Axion za 119 ?. Brać i się nie zastanawiać. Miałem ją w tamtym roku i za tą kasę jest świetna. Na wzór człowieka nielubianego na forum i którego filmy lubię daje jej 10/10 ?

Miałem 2 lata temu, fajna wyrzutnia, ciekawe jak tam w tym roku

Opublikowano

Jest pełna oferta. Virus i Hydra po 70zł, Axion 139.
gazetka-carrefour-iu5i3k.jpg
gazetka-carrefour-tbgd3t.jpg
gazetka-carrefour-nfv5eh.jpg
gazetka-carrefour-8ouvvu.jpg

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Axion spoko, januszowy 4in1 za te kasę okej, a Proton na filmie wygląda nieźle 49s28mm za 109 ziko to dobra cena.
Special show jest podobny do show w dino za 199 zł, ten sam kaliber.

Edytowane przez mlodinho10
Opublikowano

Proton to chyba jakaś nowość? Wygląda ciekawie.

Opublikowano

Pierwszy raz ją widzę , na yt tylko jeden filmik z piromaxa sprzed 10 dni.  Wygląda ciekawie , myślicie ze wali dużo lepiej niż hydra ? Myślałem  nad dwoma hydrami , ale ten proton kusi w zastępstwie. 

• Like 1
Opublikowano

Już słyszę Januszerie. "Trza iść nakupić virusów" Tylko czy jest sens kupować tylko 3 razy taką samą wyrzutnie czwarty rok pod rząd ? fakt to jest okazja, ale co roku myślą że oni mają najlepsze petardy i chooj ?

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, Draska napisał:

Pierwszy raz ją widzę , na yt tylko jeden filmik z piromaxa sprzed 10 dni.  Wygląda ciekawie , myślicie ze wali dużo lepiej niż hydra ? Myślałem  nad dwoma hydrami , ale ten proton kusi w zastępstwie. 

Też mialem kupić Axiona + hydre i virusa, ale chyba wezmę tego protona

Edytowane przez Develin
Opublikowano
8 godzin temu, LucazFires napisał:

Już słyszę Januszerie. "Trza iść nakupić virusów" Tylko czy jest sens kupować tylko 3 razy taką samą wyrzutnie czwarty rok pod rząd ? fakt to jest okazja, ale co roku myślą że oni mają najlepsze petardy i chooj ?

Virus mi się za bardzo nie podobał, ale Hydry nie odpalałem jeszcze.

A proton ciekawie się zapowiada.

Opublikowano

Nie dam sobie ręki uciąć , ale pierwszy wirus jaki był w kerfie podobnie jak hydra to był hicior. Później niektóre strzały zrobiły się jak kal 20mm zwłaszcza te zielone. Nie ma startu do kilku kostek od triplexa 25mm.

Opublikowano

No Triplex i Jorge to inna liga niż Piromax lecz i Piromax ma dobre kostki. Ten Proton 28 mm 50 strzałów za 100 zł trzeba przestrzelać. Albo będzie kupa jak 20-25 mm albo będzie tani hit. Axion 25 mm też robi robotę i te trzy januszowe compoundy też powinny być ok mauser, 4 in 1 i underaction.

Opublikowano

Virus  2lata temu 9/10

Virus rok temu 4/10

Axion był git zobaczymy jak teraz

Opublikowano

Hydra + Virus + Proton? jak myślicie... warto taki zestawik kupić?

Opublikowano

Hydra

Virus

Proton

Underaction

Axion

Opublikowano

hydra i virus po 70zł

Opublikowano

Wyrzutnia Proton jest w innej cenie niż w gazetce cena wg gazetki 109zł, cena w sklepie 139 lub 149 zł,  dokładnie nie zapamiętałem, ale fakt jest taki że jest inna cena.

Opublikowano
12 minut temu, x0rysiu0x napisał:

Wyrzutnia Proton jest w innej cenie niż w gazetce cena wg gazetki 109zł, cena w sklepie 139 lub 149 zł,  dokładnie nie zapamiętałem, ale fakt jest taki że jest inna cena.

To trzeba było się kłócić, jak za tyle jest w gazetce, i nie ma informacji że cena w sklepie może być inna, to muszą sprzedać po tej w gazetce.

Opublikowano
20 minut temu, x0rysiu0x napisał:

Ja kupowałem po 109 zł

Opublikowano (edytowane)

U was też nie ma połowy tych wyrzutni które są w gazetce? U mnie są tylko te najpopularniejesze typu hydra, virus, proton, axion.

Edytowane przez matikoksu
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, PiroMan25 napisał:

To trzeba było się kłócić, jak za tyle jest w gazetce, i nie ma informacji że cena w sklepie może być inna, to muszą sprzedać po tej w gazetce.

Sprawdziłem gazetkę czy nie ma informacji że cena może być inna, i faktycznie nie ma takiej informacji, a skoro inni piszą że wchodzi po 109 zł to jutro podjadę, i tak mam po drodze  do/z pracy.

2 minuty temu, matikoksu napisał:

U was też nie ma połowy tych wyrzutni które są w gazetce? U mnie są tylko te najpopularniejesze typu hydra, virus, proton, axion.

Potwierdzam, u mnie też nie było sporej części wyrzutni z oferty w gazetce.

Edytowane przez x0rysiu0x
Opublikowano
7 godzin temu, matikoksu napisał:

Byłem dziś po hydre i wirusa ,  wróciłem z dwoma wirusami ? ostatecznie to chyba nawet lepiej , wszystkie hydry zeszły do godziny 16 , a sporo ich mieli podobno . Wirusów zostały 2 sztuki nie licząc kupionych , revolty wyprzedane , axion to samo ... :/ ogólnie straszne pustki ,  a jeszcze 2 dni do sylwestra ??‍♀️

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Wstępna gazetka - oferta obowiązuje od poniedziałku 12.12.2022 do niedzieli 18.12.2022.

I8HJA51.jpg

Opublikowano

Oby po świętach była lepsza oferta. Bo alert za 149 zł to jednak nie powala... :(

Opublikowano

Alert 64 rok temu kosztował 89.99 zł, w tym 149 zł...? Pewnie po Świętach jeszcze coś rzucą, ciekawe jak cenowo.