mlodinho10 22 Opublikowano 14 Grudnia 2022 (edytowane) Jak ktoś liczył na cerfa to pozamiatane, show 499zl, hydra 159, axion 299, underaction 299, Shadow 429, proton 259, alert 149... U grubego na fanpage są fotki ze sklepu Edytowane 14 Grudnia 2022 przez mlodinho10 Cytuj
Krzychu93 5 Opublikowano 14 Grudnia 2022 14 minut temu, mlodinho10 napisał(a): Jak ktoś liczył na cerfa to pozamiatane, show 499zl, hydra 159, axion 299, underaction 299, Shadow 429, proton 259, alert 149... U grubego na fanpage są fotki ze sklepu Zazwyczaj rok w rok po świętach ceny ulegały znacznej zmianie w tym wypadku przewidywałbym hydre na promocji za 89-99zł Cytuj
pirowariat 13 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Specjal Show 399 .... w Dino to samo z inną etykietą za 250. Cena Hydry jak na obecne ceny ok. Axion liczyłem, że będzie poniżej 200 zł :( Cytuj
mlodinho10 22 Opublikowano 23 Grudnia 2022 (edytowane) Show i helix z Dino, tyle w temacie W ostateczności może na Axiona skusił, bo to fajna wyrzutnia jeśli ktoś chce różnorodne efekty Zamiast protona proponuję 2x King size z biedronki + jescze dwie Edytowane 23 Grudnia 2022 przez mlodinho10 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 23 Grudnia 2022 W tym roku Hydra bez Virusa? [edit] Virus jest, tylko bez zdjęcia i drobnym druczkiem napisane obok Hydry, że jest za 119 PLN. Cytuj
Homer 9 Opublikowano 23 Grudnia 2022 (edytowane) 3 godziny temu, PiroMan25 napisał(a): Jest oferta po świąteczna. Trochę lipa. Owszem. Też się nastawiałem , że kupię tą mocno średnią kosteczkę 54strz 25mm okrojoną na 20mm w niewysokiej cenie jak co roku a teraz cena podskoczyła do pułapu gdzie są lepsi faworyci. Edytowane 23 Grudnia 2022 przez Homer Cytuj
Develin 1 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Zawsze z Carrefoura coś się kupiło, bo axion, proton, hydra albo virus dawały radę, ale nie w tych cenach, axiona i protona po świętach nie planują przecenić... Cytuj
Homer 9 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Często pirotechnika miała służyć przyciąganiu klientów do też innych zakupów tak jak często stacja benzyna z benzyną po cenie zakupu w rafinerii. Zaczęło brakować też towarów niższego segmentu cenowego a to chyba nie czas na towary luksusowe.Już w tamtym roku na stoisku świeciły pustki w centrum stolicy a obowiązywały normalne ceny. Po tym roku może jakieś wnioski wyciągną. Cytuj
FelipeOs 18 Opublikowano 28 Grudnia 2022 (edytowane) Co to się odjeba*o tutaj? Zajrzałem do carfa a tam virus za 179 Chciałem wziąć 2 bo bardzo mi się podobał w tamtym roku, ale kosztował 80zł... Edit. Widzę że w gazetce jest za 119, a to i tak bardzo dużo. Tylko nie wiem czemu u mnie (Radom, Carrefour w galerii słonecznej) taka cena. Edytowane 28 Grudnia 2022 przez FelipeOs Cytuj
mantis 433 Opublikowano 28 Grudnia 2022 9 godzin temu, FelipeOs napisał: Co to się odjeba*o tutaj? Zajrzałem do carfa a tam virus za 179 Chciałem wziąć 2 bo bardzo mi się podobał w tamtym roku, ale kosztował 80zł... Może zamiast 119 zł wklepali 179 zł. Sprawę powinieneś wyjaśnić, gdybyś podbił do kasy lub do punktu obsługi klienta z tegoroczną gazetką. Cytuj
FelipeOs 18 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Podszedłem do kasy i się pytałem czy ta cena napewno dotyczy wyrzutni virus. Pani odpowiedziała że tak. Nie drążyłem tematu bo nie zależało mi na jej kupnie a spytałem tylko z ciekawości. Cytuj
poncio 0 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Kupiłem Hydre, zresztą jak co roku i stwierdzam, że była dużo gorsza jak poprzednie. Wszyscy zaczynają już kombinować i oszukiwać. Więcej tego badziewia nie kupie Cytuj
mantis 433 Opublikowano 1 Stycznia 2023 25 minut temu, poncio napisał: Kupiłem Hydre, zresztą jak co roku i stwierdzam, że była dużo gorsza jak poprzednie. Wszyscy zaczynają już kombinować i oszukiwać. Więcej tego badziewia nie kupie Potwierdzam, że Virus 54 z kalibrem 25 mm był lepszy niż Hydra kaliber 30 mm. Cytuj
Waldzio19 2 Opublikowano 10 Grudnia 2023 (edytowane) COŚ BIDNA TA OFERTA NOM CHYBA ŻE COŚ JESZCZE BĘDZIE PÓŹNIEJ. Edytowane 10 Grudnia 2023 przez Waldzio19 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 10 Grudnia 2023 1 godzinę temu, Waldzio19 napisał: COŚ BIDNA TA OFERTA NOM CHYBA ŻE COŚ JESZCZE BĘDZIE PÓŹNIEJ. W Carrefourze dopiero po świętach są jakieś promocje i w miarę akceptowalne ceny. Reszty nie reklamują, bo pewnie na razie drogo. Cytuj
Homer 9 Opublikowano 17 Grudnia 2023 (edytowane) Rozesrało ich totalnie virus 179zł , Sądzę , że o wiele lepiej kupić viserion z triplexu w necie za ok 90zł. Viserion moim skromnym zdaniem ładniejszy od tych zielonych i czerwonych piwoni. Virus to był hitem , ale za 59zł. Edytowane 17 Grudnia 2023 przez Homer Cytuj
mantis 433 Opublikowano 17 Grudnia 2023 1 godzinę temu, Homer napisał: Rozesrało ich totalnie virus 179zł , Sądzę , że o wiele lepiej kupić viserion z triplexu w necie za ok 90zł. Viserion moim skromnym zdaniem ładniejszy od tych zielonych i czerwonych piwoni. Virus to był hitem , ale za 59zł. Virus za 179 zł, to będzie pewnie tylko przed świetami w takiej cenie. Po świętach dopiero najlepiej kupować w Kerfie jak zresztą można dowiedzieć się z relacji z wcześniejszych postów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi