velibrum 12 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Ja wczoraj byłem w Carrefourze przy galerii Lubelskiej i nie było fajerwerków. Chodzi Ci o Carrefour Express? Cytuj
xSound 0 Opublikowano 16 Grudnia 2007 W carrefourze express przy kościele św. rodziny są produkty hesti, nie są one tanie, ale nie są też drogie. Niektóre zestawy są ciekawe, jest między innymi set royal (albo coś w podobnym pudełku i z podobną zawartością), są też różne wyrzutni, małe po 7 strzałów i duże po około 25 strzałów. Są też petardy od k201 do k204.Rzecz jasna przy kasie trzeba dowód, bo dzisiaj chcieliśmy sobie kupić petardy... Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Prosze oferta carrefour:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...b013549653.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...8cb59937ef.html Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Drugi skan jest do góry nogami ;p a od kiedy ta oferta obowiązuje? I czy wie ktoś kiedy będą w Warszawie w Carrefourach fajerwerki? Cytuj
gorgol 0 Opublikowano 19 Grudnia 2007 u mnie w ostrowie wielkopolskim zrobili carrefour express zamiast alberta, no i jest mały. nie wiecie czy tam będą fajerwerki z gazetki, orientujecie się jak to jest ?? Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Właśnie... w każdym mieście jest inaczej... u nas to chyba będzie od 23.12 - 24.12Jakos tak nie jestem w stanie powiedzieć kiedy... :neutral: Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 20 Grudnia 2007 lol u mnie w carefour mają fajerwerków tyle jak książek w bibliotece :mrgreen: pełno rakiet i duże wyrzutnie :mrgreen: :mrgreen: Cytuj
Tele 0 Opublikowano 20 Grudnia 2007 u mnie w ostrowie wielkopolskim zrobili carrefour express zamiast alberta, no i jest mały. nie wiecie czy tam będą fajerwerki z gazetki, orientujecie się jak to jest ?? u mnie to samo i ten sam dylemat :???: Nie jesteś sam :grin: Cytuj
mireck 0 Opublikowano 21 Grudnia 2007 A w Gdańsku na Morenie wie może od kiedy są fajerwerki w carefourze Cytuj
Fear 0 Opublikowano 21 Grudnia 2007 U mnie już są fajerwerki, ale stoisko małe, podsłuchałem rozmowę pracowników i mają być od Środy "cały początek" hali na razie ceny są duże, jest zestaw, który przykuł moją uwagę... Nigh Magic porządne rakiety i dużo zabawek a cena to 30 dychy Cytuj
mireck 0 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Tak mam nadzieje że u nas w Carrefourze też będzie jakiś fajny zestaw.W ostatnich 2 latach kupowałem fajerwerki w carrefourze i się nie zawiodłem bo nie były złe. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Hestia i chyba troche SuperPower, przynajmniej rok temu tak było. Cytuj
Fear 0 Opublikowano 22 Grudnia 2007 W Krakowie, a przynajmniej w Nowej Hucie i dzielnicach, co je otaczają dużo więcej jest Super Power niż Hestii.... Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 22 Grudnia 2007 u mnie też w tym roku są z hesti tylko moździerz z sp jest :smile: Cytuj
Tabaluga 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 EE carrefour? ja tam tylko po piccolacki chodzę, rakiety są drogie i nie spełniają moich wymagań.. ogólnie można tam kupywać same wyrzutnie bo niektóre mają śliczne wielokolorowe efekty :grin: Cytuj
mireck 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 No wiadomo że jak kupisz zestaw rakiet za 30 zł i wyrzutnię za 30 zł to lepsze efekty będą z wyrzutni. Cytuj
Fear 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Byłem dziś w tym Kerfurze i kupiłem... 2 paczki piccolo i korsarze... nie ma sensu nic więcej kupować bo ceny są wygórowane strasznie, Fuji wulkany 3zł piccolo 1,50 niektóre paczki (z inną poligrafią), Zestaw petard z 2 malutkimi rakietkami 13zł... dramat w sylwka jeszcze skocze... Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Byłem dziś w tym Kerfurze i kupiłem... 2 paczki piccolo i korsarze... nie ma sensu nic więcej kupować bo ceny są wygórowane strasznie, Fuji wulkany 3zł piccolo 1,50 niektóre paczki (z inną poligrafią), Zestaw petard z 2 malutkimi rakietkami 13zł... dramat w sylwka jeszcze skocze... To Fuji o 1zł taniej niż w kioskach ale wydaję mi się, że ceny spadną jeszcze... (oby) :shock: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi