Bartosz 43 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Byłem dzisiaj w Carrefourze i bardzo się zdziwiłem, że są jeszcze fajerwerki do kupienia!Było sporo różnych artykułów Hestii i SP a niektóre rzeczy to były nawet bardzo konkretne.W większości były zestawy rakiet z duperelami i bez, ale można też znaleźć sporawe wyrzutnie głównie Hestii.Oczywiście obniżki też były! Najczęściej w granicach 10-20 złotych, a taka największa którawpadła mi w oko to ze 134.99 na 99.90 za jakąś wyrzutnię Fine Art (czy jakoś tak).Szkoda, że nic kasy przy sobie nie miałem bo może bym coś ciekawego sobie kupił na przyszłego sylwka. Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Mam pytanie. Czy u kogoś w Carrefourze była taka sytuacja, że były produkty innej firmy niż SP czy Hestia? Oglądam teraz gazetki, mniej więcej planując sobie stuff i jestem w kropce bo patrzę że mieli ciekawe produkty a ich u mnie nie było. Być może jest to spowodowane że wcześniej była zmiana z Hypernovej na Carrefour. Nie wiem... :roll: Cytuj
adam 0 Opublikowano 19 Października 2008 Ciekawe jak będzie w Carrefourze w tym roku ;Pco roku jeżdże tam po fajerwerki ale to co zastałem tam to normlanie masakra ;|malutkie stoisko,ochroniarz przy wejściu,2 babki chodzące na stoiskupozatym mało moich ulubionych pierdółek ( :lol: ) czyli petard,bączków,motylków itp. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 19 Października 2008 W każdym hipermarkecie jest inaczej. Bo każdy inną sumę przeznacza na fajerwerki. U ciebie może być mało, a u niektórych aż za dużo :mrgreen: Carrefour w tym roku prawdopodobnie tak jak w roku poprzednim znowu będzie miał fajerwerki Hestii i SuperPowera ( u mnie był sam SuperPower tylko). SP to jeszcze ok bo mają wiele fajnych artykułów, ale Hestia jest zbędna :mrgreen: Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 19 Października 2008 Nie ma co gdybać, bo odpowiedź jest jedna drogo , ale ostatnio na przecenili wszystkie fajerwerki o 50% na 2 dni przed Sylwkiem, tak, że mam radę, żeby się nie spieszyć z zakupami w hipermarketach bo czasem się nie opłci. Cytuj
neone 0 Opublikowano 26 Grudnia 2008 ma ktoś ulotke bo pamiętam ze było tam troche sprzętu...?? Cytuj
xSound 0 Opublikowano 26 Grudnia 2008 ma ktoś ulotke bo pamiętam ze było tam troche sprzętu...?? Ja miałem ulotke, ale wyrzuciłem. Pamiętam, że są tylko z hestii i są drogie strasznie. Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Poczekajmy do 29. Może stanieją Takiej pewności nie masz.Ceny mogą spaść bądź się utrzymać , ja bym raczej proponował auchana bądź real , tam promocje bedą na pewno. Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Tak.Sama hestia i drogo W carrefour express K0204 12 sztuk 2,75 zł innych produktów nie pamiętam,ale wiem,że drogo. Cytuj
pokepim 0 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Poczekajmy do 29. Może stanieją Takiej pewności nie masz.Ceny mogą spaść bądź się utrzymać , ja bym raczej proponował auchana bądź real , tam promocje bedą na pewno. No może ,ale juz widziałem reklamy carrefoura o fajerwerka a innych jeszcze nie no i nawet na tych reklamach byly przystepne ceny Cytuj
Poki 17 Opublikowano 27 Grudnia 2008 W Poznańskich Carffourach jest wysyp SuperPower. Hestii nie widziałęm. Ceny odstraszają. Jeśli ktoś chce coś z hestii polecam Selgros a następnie real i P&P gdzie zbastowali z narzutem. Cytuj
milan07 0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Byłem wczoraj w carrefourze i były produkty hestii i sp. Ceny dosyć wysokie, wybór duży. Opłacalne były nawet niektóre wyrzutnie, zestawy dosyć drogie np. rakiety Fireball XL5 za 60zł żart z ich strony chyba jakiś. Ale ogólnie warto tam pojechać gdyz ceny w dzień sylwestra moga diametralnie spaść w dół. Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 31 Października 2009 Byłem dziś w tym Kerfurze i kupiłem... 2 paczki piccolo i korsarze... nie ma sensu nic więcej kupować bo ceny są wygórowane strasznie, Fuji wulkany 3zł piccolo 1,50 niektóre paczki (z inną poligrafią), Zestaw petard z 2 malutkimi rakietkami 13zł... dramat w sylwka jeszcze skocze... Sorry że odświeżam,ale pikolaki w tym samym roku pikolaki kosztowały w realu 79 groszy,po czym rok póżniej trzeba było wyłożyć na nie 1.00.Wniosek:Nie kupujcie w kerfurze w realu macie niemal te samy produkty hestii w lapszych cenach w niektórych przypadkach nawet o połowe. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Wiecie może czy w Carrefourze Express mają fajerwerki?? Cytuj
pawelb 0 Opublikowano 20 Grudnia 2009 ok. 1,4o za paczkę Wiesz że na pewno tyle czy zgadujesz ?? :neutral: Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Tak mniej więcej obstawiam... każdy cennik picolaków hesti zaczyna się od 1.3ozł. najdroższe widziałem w slegrosie dziś za 1,46 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Przynajmniej u mnie w Carrefourze ceny utrzymały się aż do Sylwka. Po Sylwku niewielka obniżka... (i tak zbyt mała). W Carrefourze Express nawet jakby było piro, to pewnie w tych samych cenach co w zwykłym. Drogo i tyle.Jednak sugerując się wypowiedziami w temacie, każdy Carrefour ma swoją indywidualną ofertę fajerwerków. Cytuj
Maule 0 Opublikowano 23 Grudnia 2009 byłem dzisiaj w Carrefourze i przyznam straszna drożyzna kupiłem tylko zestaw solar stars za 39.95 a reszta to masakra zestaw z 4 dużymi rakietami i małą ilością petard 64 zł więc drogo troche.Lepiej polecam wybrać się do lidla taniej i fajniejsze produkty. Cytuj
Crispers5 1 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Byłem wczoraj no i widziałem wewnątrz budynku duże stoisko z wyrzutniami Hestii. Zestawy, rakiety, wyrzutnie (również te większe), rzymskie ognie. Wszystko pięknie ogrodzone i pilnowane przez ochroniarzy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi