Pawex122 0 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Z ręką na sercu nie polecam wam kupować w carrefourze, Hestia ma bardzo słabe rakiety, wulkany i wyrzutnie (z marketów)Co do zestawów otóż powiadam : Chciał ktoś kupić ten za 39.99 LEPIEJ KUPIĆ JEDEN DUŻY ZESTAW Z BIEDRONKI ZA 25ZŁ I JEDEN MAŁY ZA 10ZŁ, CO DAJE NAM 35ZŁ, TANIEJ, LEPIEJ, BARDZIEJ EFEKTOWNIEJ ! Cytuj
grzesiek_mkl 0 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Tam jest wyraźnie napisane, że ceny petard ZACZYNAJĄ się od 99gr. Tylko Piccolo tyle kosztuje. Cytuj
Naopak 0 Opublikowano 22 Grudnia 2011 W CH targówek w warszawie już od wczoraj jest stoisko z fajerwerkami Cytuj
kubix101 1 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Dzisiaj bylem w Carrefour i widzialem niektore ceny np. Piccolo 1.29 Korsarz 2.50 chyba i V-power 11 z paroma groszami Cytuj
norbertj 1 Opublikowano 22 Grudnia 2011 kubix albo ktos inny prosze pomozcie : czy to dotyczy carrefour market tez? Cytuj
kubix101 1 Opublikowano 22 Grudnia 2011 kubix albo ktos inny prosze pomozcie : czy to dotyczy carrefour market tez? Ja niewiem ale chyba nie bo to jest hipermarket a zeby w marketach bylo to nieslyszalem. moze ktos inny sie wypowie Cytuj
Krzychu93 5 Opublikowano 22 Grudnia 2011 kubix albo ktos inny prosze pomozcie : czy to dotyczy carrefour market tez? Również jestem tego zdania, nie sądze żeby fajerwerki były w Carrefour market Cytuj
norbertj 1 Opublikowano 23 Grudnia 2011 NO nic okaze sie jutro jak wyjdzie gazetka ale w tamtym roku jakies fajerwerki byly w carrefour market. Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Również jestem tego zdania, nie sądze żeby fajerwerki były w Carrefour market CO ROKU SĄ FAJERWERKI W CARREFOUR MARKET.Korzystajcie z gazetek internetowych! Petardy od 0.99Rakiety Atomic Assualt - 22.99zl Cytuj
norbertj 1 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Ale to co jest w GAZETCE CARREFOUR TO WSZYSTKO BEDZIE W CARREFOUR MARKET? GAZETKI INTERNETOWEJ JESZCZE NIE MA . POWINNA BYC JUTRO Cytuj
fil1995 0 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Mozdzierz SP0008 35zł Ja jak co roku dwie sztuki moździerzy Ale chyba w zeszłym roku taniej było...Pozdrawiam. Cytuj
TenYearsFan_?DZ 0 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Ja jak co roku dwie sztuki moździerzy Ale chyba w zeszłym roku taniej było...Pozdrawiam. W E.Leclercu jest po 27 zł.. Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Oplaca sie kupic petardy V-POWER ?? 100 sztuk za 11 zł Moim zdaniem stanowczo za drogo. To są bodajże K0203, więc jakieś 7 zł można za nie dać, ale nie więcej. Cytuj
kubix101 1 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Gazetka 2011http://www.carrefour.pl/page/pl/tanie-promocje/hipermarket-spozywczy/gazetka-promocyjna/katcrf20111227/ Cytuj
Dejwid 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ja rok temu pamiętam że były 27 grudnia i pani mi sprzedała 12 wulkanów za 4,99zł. Śmiać mi się chce do dzisiaj. Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Ręce opadają! Jeśli by już były to prawdopodobnie w gazetki z fajerwerkami się, by pojawiły, a nawet jeśli nie, to na pewno ktoś, by już o tym trąbił, tutaj na forum. Mamy dopiero 9 grudnia! Skąd mamy wiedzieć kiedy pojawią się w tym roku? Napisz do carrefoura e-mail i się dowiedz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi