mlodinho10 22 Opublikowano 14 Grudnia 2022 (edytowane) Jak ktoś liczył na cerfa to pozamiatane, show 499zl, hydra 159, axion 299, underaction 299, Shadow 429, proton 259, alert 149... U grubego na fanpage są fotki ze sklepu Edytowane 14 Grudnia 2022 przez mlodinho10 Cytuj
Cristoffer 10 Opublikowano 14 Grudnia 2022 14 minut temu, mlodinho10 napisał(a): Jak ktoś liczył na cerfa to pozamiatane, show 499zl, hydra 159, axion 299, underaction 299, Shadow 429, proton 259, alert 149... U grubego na fanpage są fotki ze sklepu Zazwyczaj rok w rok po świętach ceny ulegały znacznej zmianie w tym wypadku przewidywałbym hydre na promocji za 89-99zł Cytuj
pirowariat 15 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Specjal Show 399 .... w Dino to samo z inną etykietą za 250. Cena Hydry jak na obecne ceny ok. Axion liczyłem, że będzie poniżej 200 zł :( Cytuj
mlodinho10 22 Opublikowano 23 Grudnia 2022 (edytowane) Show i helix z Dino, tyle w temacie W ostateczności może na Axiona skusił, bo to fajna wyrzutnia jeśli ktoś chce różnorodne efekty Zamiast protona proponuję 2x King size z biedronki + jescze dwie Edytowane 23 Grudnia 2022 przez mlodinho10 Cytuj
mantis 497 Opublikowano 23 Grudnia 2022 W tym roku Hydra bez Virusa? [edit] Virus jest, tylko bez zdjęcia i drobnym druczkiem napisane obok Hydry, że jest za 119 PLN. Cytuj
Homer 10 Opublikowano 23 Grudnia 2022 (edytowane) 3 godziny temu, PiroMan25 napisał(a): Jest oferta po świąteczna. Trochę lipa. Owszem. Też się nastawiałem , że kupię tą mocno średnią kosteczkę 54strz 25mm okrojoną na 20mm w niewysokiej cenie jak co roku a teraz cena podskoczyła do pułapu gdzie są lepsi faworyci. Edytowane 23 Grudnia 2022 przez Homer Cytuj
Develin 1 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Zawsze z Carrefoura coś się kupiło, bo axion, proton, hydra albo virus dawały radę, ale nie w tych cenach, axiona i protona po świętach nie planują przecenić... Cytuj
Homer 10 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Często pirotechnika miała służyć przyciąganiu klientów do też innych zakupów tak jak często stacja benzyna z benzyną po cenie zakupu w rafinerii. Zaczęło brakować też towarów niższego segmentu cenowego a to chyba nie czas na towary luksusowe.Już w tamtym roku na stoisku świeciły pustki w centrum stolicy a obowiązywały normalne ceny. Po tym roku może jakieś wnioski wyciągną. Cytuj
FelipeOs 18 Opublikowano 28 Grudnia 2022 (edytowane) Co to się odjeba*o tutaj? Zajrzałem do carfa a tam virus za 179 Chciałem wziąć 2 bo bardzo mi się podobał w tamtym roku, ale kosztował 80zł... Edit. Widzę że w gazetce jest za 119, a to i tak bardzo dużo. Tylko nie wiem czemu u mnie (Radom, Carrefour w galerii słonecznej) taka cena. Edytowane 28 Grudnia 2022 przez FelipeOs Cytuj
Cristoffer 10 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Powinna byc przecena na 119. może zapomnieli zmienic Cytuj
mantis 497 Opublikowano 28 Grudnia 2022 9 godzin temu, FelipeOs napisał: Co to się odjeba*o tutaj? Zajrzałem do carfa a tam virus za 179 Chciałem wziąć 2 bo bardzo mi się podobał w tamtym roku, ale kosztował 80zł... Może zamiast 119 zł wklepali 179 zł. Sprawę powinieneś wyjaśnić, gdybyś podbił do kasy lub do punktu obsługi klienta z tegoroczną gazetką. Cytuj
FelipeOs 18 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Podszedłem do kasy i się pytałem czy ta cena napewno dotyczy wyrzutni virus. Pani odpowiedziała że tak. Nie drążyłem tematu bo nie zależało mi na jej kupnie a spytałem tylko z ciekawości. Cytuj
poncio 0 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Kupiłem Hydre, zresztą jak co roku i stwierdzam, że była dużo gorsza jak poprzednie. Wszyscy zaczynają już kombinować i oszukiwać. Więcej tego badziewia nie kupie Cytuj
mantis 497 Opublikowano 1 Stycznia 2023 25 minut temu, poncio napisał: Kupiłem Hydre, zresztą jak co roku i stwierdzam, że była dużo gorsza jak poprzednie. Wszyscy zaczynają już kombinować i oszukiwać. Więcej tego badziewia nie kupie Potwierdzam, że Virus 54 z kalibrem 25 mm był lepszy niż Hydra kaliber 30 mm. Cytuj
Waldzio19 3 Opublikowano 10 Grudnia 2023 (edytowane) COŚ BIDNA TA OFERTA NOM CHYBA ŻE COŚ JESZCZE BĘDZIE PÓŹNIEJ. Edytowane 10 Grudnia 2023 przez Waldzio19 Cytuj
mantis 497 Opublikowano 10 Grudnia 2023 1 godzinę temu, Waldzio19 napisał: COŚ BIDNA TA OFERTA NOM CHYBA ŻE COŚ JESZCZE BĘDZIE PÓŹNIEJ. W Carrefourze dopiero po świętach są jakieś promocje i w miarę akceptowalne ceny. Reszty nie reklamują, bo pewnie na razie drogo. Cytuj
Homer 10 Opublikowano 17 Grudnia 2023 (edytowane) Rozesrało ich totalnie virus 179zł , Sądzę , że o wiele lepiej kupić viserion z triplexu w necie za ok 90zł. Viserion moim skromnym zdaniem ładniejszy od tych zielonych i czerwonych piwoni. Virus to był hitem , ale za 59zł. Edytowane 17 Grudnia 2023 przez Homer Cytuj
mantis 497 Opublikowano 17 Grudnia 2023 1 godzinę temu, Homer napisał: Rozesrało ich totalnie virus 179zł , Sądzę , że o wiele lepiej kupić viserion z triplexu w necie za ok 90zł. Viserion moim skromnym zdaniem ładniejszy od tych zielonych i czerwonych piwoni. Virus to był hitem , ale za 59zł. Virus za 179 zł, to będzie pewnie tylko przed świetami w takiej cenie. Po świętach dopiero najlepiej kupować w Kerfie jak zresztą można dowiedzieć się z relacji z wcześniejszych postów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi