Krzychu93 5 Opublikowano 23 Grudnia 2023 oferta od 27 grudnia. Oficjalnie muszę powiedzieć, że Carrefour w tym roku Bóg chyba opuścił z tymi cenami Cytuj
mantis 433 Opublikowano 24 Grudnia 2023 Dwie strony oferty, coś mi się mało tego wydawało, dlatego wrzucam pozostałe dwie strony gazetki. Gazetka z fajerwerkami Carrefour grudzień 2023 Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 24 Grudnia 2023 Hydra i virus biorąc pod uwagę jakie obecnie mamy ceny za taki kaliber i tyle strzałów, całkiem się opłaca. Reszta to dajcie spokój. Radius 110zł za 10 strzałów 30mm XD Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 24 Grudnia 2023 Moim zdaniem poszaleli z tymi cenami. Hydra i Virus od biedy mogłyby być. Ale to nie są jakieś wyrzutnie "jakościowe". Cytuj
Homer 9 Opublikowano 25 Grudnia 2023 Za to można mieć lepsze kostki z neta. W tym roku w ogóle kerfur dał spore podwyżki nie tylko piro a wcześniej i tak był jednym z najdroższych marketów. Nie odwiedzę. Mam innego faworyta z marketów do którego zajrzę, ale przemilczeć bym o stronniczość nie został posadzony. Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 25 Grudnia 2023 Ekhm.. to że drogo to delikatnie powiedziane. Jedynie Hydra warta zakupu resztę przemilczę. Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 25 Grudnia 2023 Te ceny to jakaś pomyłka. Nie chce mi się wierzyć, że 10 strzałowy Radius 109 zł Może to błąd w druku XD I jeszcze te ceny przed obniżką… Pomyśleć, że 3 lata temu Axion był za 120. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi