WĄSKY 0 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Oto mój stuff na sylwestra 2010/2011 FOTKA 1FOTKA 2Nie chce mi się rozpisywać więc foto musi wam wystarczyć P.S.Zapraszam do komentowania Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 29 Grudnia 2010 No no sporo tego widze stawiasz na wyrzutnie Rozumiem że bedzie pokaz?napisz nam ile wydałeś Cytuj
Tensor 0 Opublikowano 29 Grudnia 2010 coś koło 550 i konkurs KOMETY ja zaplacilem ok. 400zl i mam wiecej,ogolnie nie podoba mi sie twoj stuff,zza duzo nudnych wyrzutni,ja gustuje w szelkach i rakietach Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 29 Grudnia 2010 ja zaplacilem ok. 400zl i mam wiecej,ogolnie nie podoba mi sie twoj stuff,zza duzo nudnych wyrzutni,ja gustuje w szelkach i rakietach Każdy ma inny gust. Mi akurat podoba mi się ten stuff i daję 5/5 Pozdro Cytuj
@Gerard@ 0 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Mi stuff bardzo się podoba ,może dlatego,że gustuję głównie w wyrzutniach,ale tutaj wszystkiego jest po trochu Ogólnie arsenał git malina,sam z roku na rok dążę do takiego ps.Tensor-Dla mnie pojedyncze odpalanie szelek,rakiet to masakryczna nuda B).To chyba cały twój stuff?-http://www.youtube.com/watch?v=T1My4KiqzVg,z ciekawości z której strony masz więcej od Wąskiego? Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Bardzo fajny stuff,dużo wyrzutni.Nie wiem dlaczego Tensor twierdzisz,że masz lepszy stuff...Jest to bzdurą!! Masz prawie same głupoty,które trzeba pojedyńczo odpalać.Podstawą w stuffie są wyrzutnie.Moja ocena Twojego stuffu Wąski to 10/10 Cytuj
Tensor 0 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Bardzo fajny stuff,dużo wyrzutni.Nie wiem dlaczego Tensor twierdzisz,że masz lepszy stuff...Jest to bzdurą!! Masz prawie same głupoty,które trzeba pojedyńczo odpalać.Podstawą w stuffie są wyrzutnie.Moja ocena Twojego stuffu Wąski to 10/10 Nie twierdze,ze mam lepszy stuff bo mnie to zupelnie nie obchodzi czy mam lepszy czy nie,po prostu ten arsenał o ktorym mowimy mi sie nie podoba i tyle,ma prawo mi sie to nie podobac,komuna już sie dawno skończyła. W tym filmiku na yt jest pokazany moj stuff,ale kupowałem razem z kumplem po 200 zl dochodzą jeszcze jego fajerwerki Cytuj
maki99 0 Opublikowano 29 Grudnia 2010 ŁaŁ, naprawdę bardzo dobry stuff, Mocne petardy tj. achtungi, jak i wyrzutnie i thunderki . 99/100 Cytuj
capensis 12 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Stuff bardzo różnorodny, większość to konkrety daje 9,5/10W twoim stuffie najbardziej podoba mi się Festival Day i Kingston , rakiety też nie złe mam nadzieje że thundery są ze starym dobrym efektem. Jedyne czego mi brakuje to FP3New Cytuj
WĄSKY 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 Tensor każdy ma swój gust, mnie np. nudzi pojedyncze strzelanie, bo to już przerabiałem wiele razy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi