MrArlo12FirefoksFan 1 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Siema. Mam wyrzutnie i w niej są zaślepki. Zdiołem foli z góry ale w rurkach są zaślepki tekturowe i czy je terz zdejmować ? Powiedzcie bo szkoda wyrzutni by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Pocisk by je wyrzucił bez problemu ale dla twojego spokoju możesz je powyjmować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 luxor 2 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Pocisk by je wyrzucił bez problemu ale dla twojego spokoju możesz je powyjmować Nie wprowadzaj ludzi w błąd, tych zaślepek przecież nie można zdejmować bo pod nimi jest już mieszanka wybuchowa ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrArlo12FirefoksFan 1 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Nie wprowadzaj ludzi w błąd, tych zaślepek przecież nie można zdejmować bo pod nimi jest już mieszanka wybuchowa ^_^ czyli w końcu ych nie zdejmować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 jak je wyjmiesz to nie dość że możesz poniszczyć rurki to jeszcze będzie o góry wysypywał się proch więc nie wyjmuj. w kazdej wyrzutni są takie zaślepki i każda bez problemu strzela Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ja jakoś w TW16 nie mam zaślepek Więc myślałem że je można wyjąć ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 no jak mówi że zdją srebrną folie to znaczy że na górze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Żadnych zaślepek nie ruszaj. Chcesz je wydłubywać. Folia i w ostateczności dla spokoju papierek z góry. Zaślepki same wylecą robiąc charakterystyczny syf posylwestrowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Pod żadnym pozorem nie wolno zdejmować zaślepek, w ten sposób możesz po prostu zepsuć sobie baterie w łatwy sposób. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrArlo12FirefoksFan 1
Siema. Mam wyrzutnie i w niej są zaślepki. Zdiołem foli z góry ale w rurkach są zaślepki tekturowe i czy je terz zdejmować ? Powiedzcie bo szkoda wyrzutni by było
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi