Tofik 0 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Witam. Mam problem. 1.W wyrzutniach zazwyczaj jest folia i pod nią jest sreberko. Co trzeba zdjąć żeby wyrzutnia działała?2.Niekiedy lont jest pod sreberkiem. Czy jak zdejmę sreberko to czy wyrzutnia będzie dalej działała poprawnie?Pozdrawiam. Cytuj
0 Gość karmel5061 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Dla swojego spokoju możesz zerwać i folie,ja tak nie robię i nigdy nie miałem jakiś problemów bo pocisk bez problemu przebijał folie/sreberko.Jak ściągniesz nic się nie stanie,bo to tylko taka ochrona przed wilgocią,brudem itp Cytuj
0 piter2599 5 Opublikowano 30 Grudnia 2010 1. Sreberka nie ściągaj tylko tą folię.2. Tak bedzie działać poprawnie Cytuj
0 Ponq 2 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Dla swojego spokoju możesz zerwać i folie i sreberko,ja tak nie robię i nigdy nie miałem jakiś problemów bo pocisk bez problemu przebijał folie/sreberko.Jak ściągniesz nic się nie stanie,bo to tylko taka ochrona przed wilgocią,brudem itp Poza tym sreberko chroni przed tym, aby przypadkowo iskra z wyrzutni nie wpadla do ktorejs rurki. Temat byl juz poruszany wiele razy. ZDEJMUJEMY FOLIE, SREBERKO NIE! Cytuj
0 Arturo 15 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Miałem kiedyś problem że iskra zapaliła kolejne ładunki ale to w JW90 bo łączeniu rur lontem nie jest najlepsze ale można i sreberko zdjąć jak komuś przeszkadza a jak nie to i folie może zostawić bo pocisk wylatujący na dużą siłę, a większych wyrzutniach nawet przez karton pociski by wyleciały. Cytuj
0 Misiek4242 1 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Miałem kiedyś problem że iskra zapaliła kolejne ładunki ale to w JW90 bo łączeniu rur lontem nie jest najlepsze ale można i sreberko zdjąć jak komuś przeszkadza a jak nie to i folie może zostawić bo pocisk wylatujący na dużą siłę, a większych wyrzutniach nawet przez karton pociski by wyleciały. A widziałes ten P5015 ? - Extreme Line z lidla.Jest tam tak mi się wydaje taki karton... Rozpruwać go ? Cytuj
0 Gość karmel5061 Opublikowano 30 Grudnia 2010 A widziałes ten P5015 ? - Extreme Line z lidla.Jest tam tak mi się wydaje taki karton... Rozpruwać go ? Nie trzeba,pocisk bez problemu przebije <_< Ile jeszcze będziecie się pytać ?? Cytuj
Pytanie
Tofik 0
Witam. Mam problem.
1.W wyrzutniach zazwyczaj jest folia i pod nią jest sreberko. Co trzeba zdjąć żeby wyrzutnia działała?
2.Niekiedy lont jest pod sreberkiem. Czy jak zdejmę sreberko to czy wyrzutnia będzie dalej działała poprawnie?
Pozdrawiam.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi