marcelfire 0 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Witam! Zrobiłem wyrzutnie z rzymskich ogni ,a więc skleiłem 3 rzymskie ognie mistrzowie ognia i doczepiłem na górze do nich fontanne mistrzowie ognia i połączyłem lontem.Pytanie czy może coś się złego stać po odpaleniu? Cytuj
0 Gość karmel5061 Opublikowano 30 Grudnia 2010 A co by się miało stać Jak źle połączyłeś to najwyżej wszystko może odpalić na przemian itp.Aha i ważne by fontanna nie była nad wylotem któregoś z rzymskich ogni ale to chyba logiczne ... Cytuj
0 marcelfire 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 A co by się miało stać Jak źle połączyłeś to najwyżej wszystko może odpalić na przemian itp.Aha i ważne by fontanna nie była nad wylotem któregoś z rzymskich ogni ale to chyba logiczne ... Ja zrobie foto i podam link Cytuj
0 marcelfire 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 Bardzo by to ułatwiło sprawę http://zapodaj.net/e6f0a63368ed.jpg.html Cytuj
0 Gość karmel5061 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Jest dobrze zrobione,nic nie powinno się stać ale strzeżonego Pan Bóg strzeże stań z 10m dalej Cytuj
0 marcelfire 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 Jest dobrze zrobione,nic nie powinno się stać ale strzeżonego Pan Bóg strzeże stań z 10m dalej ok.dzięki .ps jak się zamyka posty jestem nowy i nie bardzo wiem Cytuj
0 Gość karmel5061 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Odpowiednie osoby zajmą się zamknięciem tematu wiec się o to nie martw Cytuj
0 marcelfire 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 Odpowiednie osoby zajmą się zamknięciem tematu wiec się o to nie martw aHa.Udanego SYLWESTRA Cytuj
0 Gość karmel5061 Opublikowano 30 Grudnia 2010 odpale fontanne na ziemi Dlaczego ??PS:Nie rób spamu,to jest forum Edytuj posty Cytuj
Pytanie
marcelfire 0
Witam! Zrobiłem wyrzutnie z rzymskich ogni ,a więc skleiłem 3 rzymskie ognie mistrzowie ognia i doczepiłem na górze do nich fontanne mistrzowie ognia i połączyłem lontem.Pytanie czy może coś się złego stać po odpaleniu?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi