Nowak 11 Opublikowano 30 Grudnia 2014 u mnie to od dobrych 3tyg cisną, tyle ze od półtora jakoś mocniej i coraz mocnej. sam wczoraj dużo postrzelałem, snieg jest, czuc atmosfere Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 30 Grudnia 2014 U mnie jest atmosfera \\! wczoraj trochę postrzelałem ,ale tak ogólnie to cicho w Gdańsku ,mam nadzieje ,że to cisza przed burzą Cytuj
sheff 0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 u mnie wczoraj dość dużo strzelali petardami ale dziś jest cichutko Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Niczego nie słychać a to już jutro. Za to widziałem jak w biedronce dużo osób kupowało fajerwerki, mam nadzieje że to dobrze znaczy i będzie naprawdę głośno. A tak to może jak ja coś odpale to może się odezwą. Cytuj
michu9712 0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Ja totalnie nie czuję, że jutro Sylwek. W ogóle nie chce mi się strzelać. Ale póki co cisza, czasem ktoś odpali jakiegoś Korsarza Cytuj
Kudlaty 0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 U mnie raz po raz, ktoś coś tam rzuci. Tylko, że mam niefajnych sąsiadów, chyba z Empatii, bo gdy tylko walnie jakaś petarda to Policja podjeżdża po 5-10minutach. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 30 Grudnia 2014 lekki stresik :christmascool: na dworze narazie cisza ale już się robi ciemno zaczną nawalać Cytuj
Tatarq 0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 U mnie podobnie co chwile leci jakaś rakiety z miasta no i ja coś tam strzeliłem Cytuj
Pawlak 0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Władysławowo daje głos! a jak jest za cicho długo to sam pomoge piccolakiem ;P Cytuj
Luksfer87 0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Gdyby nie moje strzały to nic by nie było.Miasto jak by śpi...niestety z roku na rok coraz gorzej.Klimat przedsylwestrowy w moim mieście upada.Mam nadzieję,że chociaż jutro się rozkręci.. Endrju nie słychać cię Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Cóż no czuć że to jutro może i mniej jak w zeszłym roku ale zawsze , w ogóle strzelają dzisiaj lepiej jak w latach ubiegłych Cytuj
adri128 0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 strzelają, widać rozbłyski , a mieszkam na wsi :xmas_happy: ,czuć klimacik Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Gdyby nie moje strzały to nic by nie było.Miasto jak by śpi...niestety z roku na rok coraz gorzej.Klimat przedsylwestrowy w moim mieście upada.Mam nadzieję,że chociaż jutro się rozkręci.. Endrju nie słychać cię :P/> nie ma mnie w czechowicach w bielsku jestem Cytuj
XenonFajerwerki 0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Skierniewice się bawią :xmas_laugh: ! U mnie odliczanie trwa, ale sam się zdziwiłem gdy wracałem ze strzelania i kilka metrów ode mnie odpalił ktoś 25strzałową kostkę z lidla :xmas_biggrin: Cytuj
sheff 0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 u mnie słychać widać że sylwester się zbliża nawet sam strzelałem z cycrobolitz oraz rc5 Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 U mnie w Gdańsku już coś strzelali. Nie tak dużo ale coś. Sam też strzelałem więc jakoś klimacik czuć coraz mocniej ;D Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 30 Grudnia 2014 U mnie kompletnie nikt nie strzela,coś tam pare dni temu pare strzałów było a teraz nic zero. Dzisiaj odpaliłem już troche,ale nikt sie nie odezwał. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Pozostały niecałe 24 godziny,a tu cisza.Może dziś się rozkręci Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Jeśli nie to my rozkręcimy w kilka minut :xmas_smile: Bez nas tak naprawde nie byłoby tego klimatu. Pozdro dla Wszystkich którzy "trzymają tradycje" :xmas_smile: Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Cóż wszystko gotowe a może nie bo będę robił pokaz (może) , na dworze cisza jak nigdy słabo jest .. Cytuj
Resist 0 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Nie taka znowusz cisza. :-) Troche hukowych poszło, ale już nie moge sie doczekać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi