Kamil911 128 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Ale gdzie tam, u mnie walą i to zdrowo z petard w parku i mało ruchliwych uliczkach ! a jest dopiero po 13 stej i jest jasno a strach pomyśleć co będzie gdy się ściemni czekamy na dzisiejszy rozwój wydarzeń bo coś czuje że będzie ostro. Cytuj
Bartosz 48 Opublikowano 30 Grudnia 2021 U mnie też cisza jak nigdy. Nie ma tego klimatu, nie czuć że to już jutro Sylwester. Chyba wszystko przez tą fatalną pogodę. Mżawka i mgła, że ledwo co widać. Cytuj
Bartosz 48 Opublikowano 30 Grudnia 2023 U mnie wczoraj nawet trochę tłukli, głównie petardami. Dzisiaj, dzień przed, od rana pada deszcz i tak zapowiada się większość dnia. Zobaczymy wieczorem czy będą leciały jakieś wyrzutnie. Cytuj
Moloch 162 Opublikowano 30 Grudnia 2023 No dziś to już konkretnie klepią cały dzień. A to petardy a to wyrzutnie. Zaczyna się robić klimacik Cytuj
mantis 486 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Ciszy nie ma, bo strzelają, ale nie widać efektów. 1 godzinę temu, endriu123457 napisał: Słowacja tatralandia cisza totalna Na Słowacji pewnie tak jak i na drodze, po prostu ludzie, którzy bardziej stosują się do przepisów prawa. Cytuj
Kamil911 128 Opublikowano 30 Listopada 2024 1x KO201 Tiger Thunder 4 strzałowy 1x Motylek Kaskader 1x Zwariowana Pszczółka 1x RC1 Cytuj
Grvby 156 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Ano ciężko ciężko, cały rok czekania, choć ten rok mi osobiście przeleciał dosyć szybko Ile to już lat... Zbieranie cały rok, czekanie, plany wizualizacje a potem ciach, kilkadziesiąt minut i licznik się resetuje znów wskazując 365 dni do Sylwestra. Pozdrawiam Wszystkich u których sezon trwa już X lat!!! 1 Cytuj
mantis 486 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Mam wrażenie, że ten sylwek nadszedł szybciej, gdy nie odliczałem dni do 31 grudnia na czatboxie. Pogoda na Podkarpaciu jak na 30.12 jest wzorowa (bez śniegu, bez deszczu i bez mrozu) i podobną przewidują na 31.12.2024, tylko z trochę mocniejszym wiatrem. Jak na razie jest mniej strzelania przedsylwestrowego niż w latach poprzednich i tylko jedną kostkę objąłem wzrokiem, a więcej kostek uszami. Dzień przed to już ludzie czekają i zostawiają na samego sylwestra. [edit wieczorny] dalej dużo słychać, ale mało widać : ) Cytuj
Bartosz 48 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Szary, ponury i mokry dzień dzisiaj ale mam nadzieję, że wieczorem od czasu do czasu poleci jakaś wyrzutnia. To już chyba nie te czasy jak małolaty latały po osiedlu kilka dni przed sylwestrem i strzelali picolakami. Póki co cisza… Cytuj
Moloch 162 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Gdzieniegdzie słychać wystrzały, więc klimat jest. Natomiast pogoda aktualna to dramat oby jutro była lepsza... Cytuj
PiroMan25 88 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Kostkę tylko jedną widziałem, ale sporo słychać. Dużo więcej niż rok temu. Wczoraj słyszałem jakieś petardy, a dzisiaj na spacerze do sklepu znalazłem resztki bang terrorów z dino xD Cytuj
Nowak 17 Opublikowano 31 Grudnia 2024 U mnie kilka dni cisną i cisną dużo wyrzutni widziałem i jeszcze więcej huku. Mniej zdecydowanie jak rok temu, ale nie jest źle Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi